Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieta Rak

Polecane posty

Gość gość

Jaka jest w życiu Pani spod znaku Raka, zna ktoś ?

Gość gość
nie

Gość gość
łagodna, spokojna, czuła, wrażliwa, ładna i troche humorzasta:)

Gość Dobry gość
Podobne cechy ja rak mężczyzna. Spokojna, wrazliwa itp. Podobno rak kobieta plus facet stwarzaja świetną pare. : )

Gość gość
Moja Mama jest Rak i jest cudowna ::) wszyscy ją kochają 😍, a mężczyzni na ulicy się ciągle za nią oglądają , mimo że już trochę lat ma :)

Gość gość
Czyli warto o nią powalczyć :)

Gość gość
A z jakim znakiem najlepiej pasuje ?

Gość gość
ja jestem rak i jestem taka właśnie raczej spokojna, bardzo wrażliwa, a co do reszty.. często słyszę, że jestem bardzo pogodną osobą i potrafię poprawić zawsze ludziom humor ale nie wiem na ile to jest związane ze znakiem zodiaku, a na ile takie mam po prostu usposobienie

Gość gość
a pasuje z tego co pamiętam wg horoskopów najlepiej z innymi wodnymi czyli drugi rak, skorpion, ryby, nieźle z bykiem i panną, z koziorożcem na zasadzie opozycji też może być, najtrudniej ze strzelce, baranem, wodnikiem, z lwem odrobinę lepiej. Ale te dopasowania i określenia znaków to domysły, raczej nie warto się na tym opierać

Gość gość
łagodna, spokojna, czuła, wrażliwa, ładna i troche humorzastausmiech x moja mama to rak,egoistka,która tylko dąży do tego by jej było wygodnie,nie wiem po co załozyła rodzinę,bo dzieci i maż nie są do niczego potrzebni a nawet zawadzają -może dlatego ja nie założyłam rodziny,obawiając się że będę taka sama,na całe szczęście różnimy się zdecydowanie

Gość gość
spokojna ale upierdliwa

Gość gość
Jestem kobieta rak i nie pasuje z drugim rakiem..najlepsze dopasowanie z bykiem.Mamy swoje fazy..zalezy z ktorej dekady jestes..ja z pierwszej i wszędzie mnie nosi..kocham podróże i nie jestem domatorem..

Gość gość
jestem kobieta rakiem, jestem humorzasta, ciezko za mna trafic, czasem robie awantury z bylejakiego powodu a potem nie wiem o co mi chodzilo...bywam egoistka, jestem nerwowa i na pewno nie spokojna... jestem zwariowana uwielbiam imprezy, jestem mega towarzyska, kocham moich przyjaciol i rodzine, jestem wierna i lojalna i tego samego oczekuje od partnera, ale mam ciezki charakter, trzeba byc nie lada facetem zeby ze mna wytrzymac, za to potrafie odwdzieczyc sie miloscia i swietnym seksem :)

Gość gość
Jestem kobietą rakiem.Również mam chumory,nie lubię jeśli cos nie jest po mojej mysli.Dzieci stawiam zawsze na 1miejscu.Faceta kocham,daje z siebie dużo,jesli czuję się wykorzystywana lub zaniedbywana wprost to komunikuję,jesli brak zmian wyłazi ze mnie wredna franca.Na pewno romantyczka i odpowiedzialna.

Gość gość
Do kobiety raka na 100% nie pasuj***ara,strzelec i koziorożec.

Gość gość
Kobieta Rak pomimo wielu wad ma jedną zaletę-JEST WIERNA.

Gość raczek _ona
też jestem Rakiem. i niestety ale nie jestem z tych spokojnych. jestem bardzo zadziorna, niepokorna , choleryczna , śmieję się że mam ADHD bo ciagle mnie gdzieś nosi po świecie , ale jak kocham to na zabój i dla swojej rodziny potrafiłabym oczy wydrapać gdyby ktoś chciał ich skrzywdzić , moje dzieci wiedzą że mają we mnie solidne oparcie i że zawsze mogą na mnie liczyć. na minus można jeszcze zaliczyć to , że jestem bardzo pamiętliwa , jak ktoś mnie zrani nie zapomnę nigdy i ta osoba nawet jesli będzie się potem bardzo starać to już nigdy nie odzyska mojego zaufania i nie pozwolę się jej do siebie zbliżyć . podsumowując , charakterystyka zodiakalna tego znaku nie bardzo do mnie pasuje :)

Gość gość
znam 2 raki-jedna totalna szmata, druga jest jej przeciwieństwem:P

Gość gość
no i widzicie sami, że tak jak pisałam charakterystyka zodiakalna to zwykłe uproszczenie i wsadzenie ludzi może nie do jednego, ale do kilkunastu worków. Charakter zależy tylko w pewnej części od wrodzonych, de facto genetycznie dziedziczonych skłonności, to wychowanie je kształtuje, doświadczenia i wpływ otoczenia, to są całe procesy odbywające się praktycznie przez całe życie, a najintensywniej do momentu osiągnięcia pewnej jako takiej dojrzałości emocjonalnej. Zatem kierowanie się takimi segregacjami nie ma sensu, nawet jeśli np ja jestem rakiem i w dużej mierze pasuję do opisu raka, równie dobrze można znaleźć gdzieś wśród ludzi strzelca czy barana, który będzie miał podobny charakter do mojego, a zupełnie niezgodny z opisem własnego znaku.

Gość gość
Czy kobieta z pierwszego dnia Raka , 22 czerwca to typowy rak czy ma cechy blizniat ?

Ja to powiem tak, dziwię się osobom które wierzą w astrologię. Osobowość nie jest zdeterminowana przez urodzenie w jakiś dzień... : )

Gość gość
wrażliwa , subtelna

Gość gość
warto powalczyc :)

Gość gość
zakres dat: 22 czerwca - 22 lipca znak: żeński, letni żywioł: woda władca: Księżyc dzień: poniedziałek liczba: 2 kolor: zielony kamienie: selenit, perła, szmaragd i chryzoberyle metal: srebro Rak to sentymentalny marzyciel, skryty i nieśmiały. Ma bogatą wyobraźnię i często żyje w świecie marzeń. Wrażliwy na piękno, spostrzegawczy, posiada otwarty i chłonny umysł oraz ciekawość świata. Jest delikatny, subtelny i niezwykle uczuciowy. Wzrusza i martwi się zawsze bardzo głęboko. Pozostaje pod wpływem Księżyca i prawdopodobnie stąd jego wielka nastrojowość i łatwe uleganie wpływom. W miłości Raka główną rolę odgrywa serce. Jest romantyczny, wierny, opiekuńczy. Zmysłowy czuły i ofiarny. Umie przystosować się do partnera, lecz musi znajdować w nim oparcie i poczucie bezpieczeństwa. Nie wolno go urazić, traktować brutalnie, oszukiwać, ani też zbyt krytykować. W ogóle do Raka trzeba mieć cierpliwość. Kobieta-Rak lubi być zdobywana. W tej dziedzinie nigdy nie robi pierwszego kroku. Pełna marzeń i tęsknot, jest zwykle łagodna, cicha i uległa. Kocham taką kobietę od lat :)

Gość gość
ale fajne

Gość gość
Pani spod raka to mój ideał,piekna,pachnąca,czuła,dobra,wesoła,niesamowita kochanka mniam,polecam te panie.

Gość gość
kobieta RAK to wraźliwa osoba,nie cierpi chamstwa i prostactwa rodzina,dzieci na I planie wierna i oddana,pełna poświęceń dla rodziny ambitna,uzdolniona artystycznie ,pracowita nie cierpi krytyki i fałszu,dystansuje się od kłamców, nie dopuszcza zdrad,gdy straci zaufanie do kogoś,dystansuje się lubi poznawać ciekawe miejsca,języki,lubi uczyć się ma swój styl i klasę,lubi komfort życia

Gość gość
Wszystko sie zgadza:):):):):):):):):):):),,,,,,,,,,,,,,:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D,,,,,,,,,,,,,:):):):):):):):):):):):):)