Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ExSexy

piersi

Polecane posty

Gość ExSexy

hej mam pytanie do pań, mianowicie miałam jeszcze rok temu śliczne cycki, twarde, jędrne i duze, teraz mam 21 lat i nagle zrobiły się takie miękkie, obwisłe mysie ryje, schudłam moze ze 5 kilo i poza tym mam fajną sylwetke, czy wie któraś jak sprawic by wróciły mi tamte piersi? nawet nie wiem dlaczego tak sie stało.. szkoda mi ich strasznie bo były moim największym fizycznym atrybutem

Gość gość
kup sobie dobry balsam do piersi i rob cwiczenia ujedrniajace biust - znajdziesz takie w necie

Gość Staszek91
To nic nie da, grawitacja i czas robi swoje. Przygotuj się na naleśniki za 2-3 lata.:classic_cool:

Gość ExSexy
już próbowałam, łącznie z masażami itp.. operacji nie zrobie nigdy.. tak mi żal tamtych cycusiów :(

Gość ExSexy
ale bez przesady ze to z wieku takie sa. mam 21 lat nie pale, mało pije, ćwicze i zdrowo sie odżywiam to nie fair

Gość moroder
normalny facet i tak zasłania kobiece tzytzki gazetą w czasie kopulowania aby poczytać najnowsze wiadomości w czasie kopulowania, więc nie przejmuj się tzytzkami

Gość ExSexy
akurat podczas seksu nie są mi potrzebne, ja chce je mieć z powrotem dla wlasnej satysfakcji

Gość gość
"ale bez przesady ze to z wieku takie sa. mam 21 lat nie pale, mało pije, ćwicze i zdrowo sie odżywiam to nie fair" skoro tak jest to na ch*j jęczysz i się pytasz jak głupia? 😠

Gość gość
Wszystkie baby tak myślą, później zdziwione że czas minął i pozostają im rozwodnicy, za 10 lat będziesz się musiała rzucić w przepaść jeżeli teraz już tak to przeżywasz :P

Gość gość
dobrze dobrany stanik masz? kiedy byłaś u brafitterki?

Gość ExSexy
nie byłam u żadnej baby która chce mi wcisnac bielizne za 300 zeta... chce moje dawne piersi i tyle.

Gość gość
Jakie 300 zeta i kto ci każe w ogóle |iść do baby|? Za darmo na forach internetowych brafitterki doradzają a porządne cycniki można kupić i za 70-80 zł.

Gość gość
no to dvpa blada, bo bez dobrego biustonosza nie tylko dawnych nie odzyskasz, ale i te co masz coraz bardziej zdychać będą...

Gość gość
Operacja powinna pomóc.

Gość gość
przytyj z powrotem te 5 kg i będzie po sprawie