Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

praca,co tu zrobic w takiej sytuacji

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj zanioslam cv do szpitala,rozmawialam z kierownikiem zakladu w ktorym chcialabym pracowac i on sie bardzo ucieszyl i powiedzial,ze akurat kilka dni wczesniej napisal pismo do dyrektora by kogos zatrudnil. Kazal zaniesc cv i podanie do kancelarii, tak zrobilam i kazal byc uperdliwym jak sie da,umawiac sie do dyrektora i po prostu zawracac mu glowe:Pa nawet zaproponowac wolontariat i wtedy jak popracuje z 2 miesiace to o wiele latwiej bedzie stworzyc stanowisko pelnoplatne dla mnie. wczoraj przyjeto moje cv, chcialam umowic sie na spotkanie,ale powiedziano,ze nie dzis,bo musza tam sobie wszystko odnotowac. I teraz ie zastanawiam,czekac na telefon?isc,ale Kiedy?od razu wyskakiwac z wolontariatem czy narazie poczekac moze uda sie od razu zalapac etat? Wiem,ze to nie dzial praca,ale kiedys cos tam pisalam,to sie po prostu niedoczekalam zadnej odpowiedzi.

Gość gość
odczekaj ze 2 dni, dzwon znowu i umawiaj sie :)

Gość gość
Dziewczyno nigdy w życiu żaden wolontariat. Co to w ogóle za pomysł ? A za dwa miesiące tobie podziękują i przyjmą następną frajerkę na wolontariat. Szanuj się kobieto , bo inaczej nikt cię nie bedzie szanował. Osobiście wolałabym kible sprzątać, ale niech za to zapłacą.

Gość gość
Akurat w zakladzie obok przyjeli dziewczyne po 2 miesiacach wolontariatu. Mam nadzieje,ze by sie to nie zakonczylo tak jak piszesz.