Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Styl Pinup dla 25 latki?

Polecane posty

Gość gość

Witajcie :) Zawsze byłam pokręcona jeśli chodzi o styl. Długo byłam zainspirowana stylem punk (nie, że całkiem ale czerpałam z tego inspiracje). Tak też poszłam na studia, ale po 2 latach się uspokoiłam, zaczęłam ubierać się bardziej elegancko i nawet wypięłam agrafkę z ucha. Skończyłam studia, pracuję w WOLNYM ZAWODZIE (warto to chyba podkreślić bo wiadomo, że do biura trochę inny strój obowiązuje) i ostatnio zaczęłam się inspirować stylem pin-up. To też inspiracje bo zamiast rozkloszowanej spódnicy na co dzień wolę rurki z wyższym stanem (ale pod spód body w groszki albo cienkie paseczki). Lubię też koszule w kratę. No i chusteczkę wiązaną na głowie (taką opaskę). Troszkę mocniej zaczęłam się malować :) Nie wyzywająco ale troszkę wyraźniej. Nie ubieram się wyzywająco, nie świecę golizną ;) Co o tym myślicie? Nie za stara już jestem? :) Co prawda ludzie zawsze dają mi mniej niż mam no ale... metryka nie kłamie :)

Gość gość
Matko jedyna, 25 lat, a ty pytasz, czy nie jesteś za stara??? Ja mam 36 to według ciebie powinnam już tylko w garsonkach chodzić i może jeszcze trwałą sobie zrobić? :P Młoda dupa jesteś to jedno. A dwa, że nie ma czegos takiego, jak styl zarezerwowany dla młodych :P

Gość gość
Jejku, nie chodzi mi o to, że jestem "stara". Ale np uważam, że np 30latka jako emo wyglądałaby dziwnie. I zastanawiam się czy 25 latka zainspirowana stylem PinUp też nie wygląda dziwnie ;)

Gość gość
roochałbym:classic_cool:

Gość gość
Nie wiem, jaki to jest styl emo :P Mi tam się podoba, jak kobieta mimo wieku zachowuje jakiś oryginalny, własny styl, a nie zakłada to, co nosi "ulica".

Gość gość
No właśnie przez ostatnie 3 lata ubierałam się raczej "przeciętnie". I strasznie mnie to męczyło bo ja lubię się wyróżniać. No ale wyróżniać a nie być pośmiewiskiem :D a emo... wpisz w g.oogle bo tu mi mówi, że spamuję :)

Gość gość
Wyszukaj sobie bloga vintage girl. Ta dziewczyna ubiera się w stylu retro. Jak dla mnie to ten styl pasuje właśnie bardziej do dojrzalszej kobiety, niż dla młodej dziewczyny.

Gość gość
Też bardzo podoba mi się styl pin up girl ale nie jestem już na tyle odwazna :/

Gość gość
oj nie, ta vintage girl to zupełnie inny styl! Ja się ubieram kolorowo, trochę bardziej seksownie (nie wyzywająco!). To zupełnie inna bajka!