Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mammka

spóźniony wózek

Polecane posty

Gość gość
Na twoją kieszeń nowy lub uzywany darex Matrix (polski wózek). Ma wielkie , pompowane koła, amortyzatory, jest szeroki, pojemny i wygodny bardzo , dodatkowo buda jest duża, mocno zadasza i izolujew całości (da się ją całkowicie zasunąć aż do podpórki na ręce. Moja córka zaczęła w niej (spacerówce) jeździć jak skończyła 5,5 miesiąca (zaczęła siadać) a była już wiosna. Gondoli ci się nie opłaca kupować na jeden miesiąc, strata pieniędzy.

Gość mammka
Pojeździłam po komisach, przeszukałam internet i mój wybór padł na Roan Marita za 999zł z wyprzedaży (gondola + spacerówka + dodatki). Na pewno jest mnóstwo ofert lepszych ale na teraz kupię ten. Gondola się przyda przy następnym dziecku, a jak nie to odsprzedam nieużywaną. Pozdrawiam i dziękuję za porady.

Gość gość
jezu dziewczyno, jak ty tak długo dałaś radę bez wózka? Mogłaś kupić za 200 jakąś gondolę i tyle. Moja koleżanka sprzedawala samą gondolę w idealnym stanie za 130 zł. A roan Marita, to dobry wybór, polecają go mamy na trudne tereny

zdecydowanie zobacz sobie speedi quinny, to jest najlepsza terenowa spacerowka ktora mialam okazje uzywac, do tego super szybko i latwo sie sklada i jest leciutka

bardzo faje są wózeczki z graco symbio, ma on pompowane opany i skręcane przednie koła wiec wydaję mi się że byłby odpowiedni do spacerów na terenach o jaki pisałaś :)

Gość mammka
Kupiłam już Roana Marite. Testowałam na swoich wybojach i powiem wam, że na moje dróżki nie znalazłabym idealnego wózka. Ten się bardzo dobrze prowadzi, ale na 3cm kamieniu prawie mi się na bok wywrócił. Heh, po prostu będę śmigać po lżejszych trasach. Wózek sam w sobie jest super. Producent się chyba tylko pomylił co do tych rączek do przenoszenia gondoli, bo gdy za nie podniesiemy to strona od główki strasznie opada, tak więc dziecka w ten sposób nigdy nie przeniosę, jedynie samą gondolę. A propos wymiarów, 82 cm gondoli, moja mała jeszcze się w niej mieści, a ma już 6 miesięcy i myślę, że jeszcze trochę w niej pojeździ.

zgadza się graco evo jest swietnym wozkiem, lekki, skretne kolka ma i fajnie sie sklada, drugi typ do jane muum, w tym wozeczku rowniez spotkasz sie z lekkoscia, stabilnoscia i latwoscia w uzytkowaniu