Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość już nie taka piękna i młoda

mam 28 lat i....

Polecane posty

już mam pierwsze zmarszczki pod oczami :o kuźwa... a poza tym jakąś taką sinawo - żółtawą skórę koło oczu :o polecicie jakiś dobry krem pod oczy?

może i młoda, ale zmarchy pod oczami już są :o a o moj***ara bara się nie martw 🖐️

Gość gość
roochałbym :classic_cool:

Gość gość
trza unikac slonca opalania i przebywania na wolnym powietrzu -ja tak robie, jestem po 30 tce na daja mi 20 pare lat zero zmarch i plam

Gość morticzia
Zjeb piedestał znowu atakuje :O Człowieku zacznij się leczyć 🖐️

Gość gość
kurze lapki po oczami moga miec nawet nastolatki -jesli s a krotkowidzami bo wtedy odruchowo mruzy sie oczy -najgorsze s a zmarchy na twarzy i szyi dekolcie i plamy przebarwienia

akurat unikanie słońca i świeżego powietrza to zły pomysł - ja unikam opalania, a oczy zawsze chronię ciemnymi okularami, kapelusz na głowie itp., a zmarszczki i sińce mam coraz większe odkąd dużo pracuję w pomieszczeniach i przy kompie :o

Gość gość
slonce to najgorszy wrog skory i trzeba go unikac jka sie da- oczywiscie jak ktos chodzi do pracy szkoly na zakupy na miasto, czeka na przystanakch -to ma i tak dawke slonca -ale ja nie chodz e na zadne spacery i sie nie opalam

Gość gość
nigdy nie oplalam sie w solarium, na balkonie w parku, na dzialce ogrodzie-od dziecka najlepiej czuje sie w domu a i tam spedzam czas wolny

cieszę się bardzo, że tak lubisz siedzieć w domku, ale mogłabyś odpowiadać na pytanie zadane w temacie? KREM POD OCZY. nie zwierzenia na temat swojego stylu życia - tylko KREM POD OCZY.

Gość gość
ja nie uzywam kremu pod oczu -w ogole uzywam tylko 2 kremow- taki z filtrem 50 i matujacy do cery tlustej-a moze taka jest twoja uroda, genetyczne dziedzictwo -ze ma sie since pod oczami ?

Gość gość
Wcieraj kupę

Gość gość
sa cwiczenia przeciw zmarszczkowe- moze to pomoze-ale kurz e łapki to sa typowe dla osob noszacych okulary, męczących wzrok bo odruchowo mruza oczy

Gość gość
w czerwcu bede miala 28, i tez zauwazylam podobne problemy skorne..rowniez pracuje przed pc, skora jest miejscami wysuszona tworzac cos w rodzaju liszaji, suchych plackow itp..pojawiaja sie na skroniach, na czole, pod oczami wlasnie tworzac te zolte zluszczajace sie plamy..cos czuje, ze trzeba bedzie zrobic termin do dermatologa oraz rzucic fajki :/

Gość gość
skoro palisz to nic dziwnego ze sie starzejesz w przyspieszonym tempie

Gość gość
jak organizm jest zanieczyszczony to wszystko odklada sie w skorze

na skórze problemów nie mam, tylko na tej pod oczami... ogólnie cerę mam od zawsze ładną, na szczęście. też palę :o

Gość gość
no to fajki rzucic to masakra dla skory

Gość gość
dlatego ja sie zawzielam i rzucam to dziadostwo w diably, nie chce palic szkoda mi siebie a z drugiej strony zla jestem, ze w ogole zaczelam jarac..

ja też jestem zła na siebie - niby teraz palę najsłabsze możliwe R1, ale i tak palę :o jestem uzależniona chyba bardziej psychicznie niż fizycznie, palę w określonych sytuacjach i po prostu to lubię :o

Gość gość
Zamiast kremów przeciwzmarszkowych polecam facefitnes, znajdziesz filmiki na youtube. Do tego zwykly krem nawilzajacy.

Gość gość
nie pale juz 3 tydzien i jakos idzie ;) czekam az w koncu pozbede sie tego uczucia checi na fajke.. nie poddaje sie