Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sex mnie przeraża i obrzydza

Polecane posty

Gość gość

mam 25 lat ale nigdy tego nie robiłam. Czekam do ślubu. Jednak jak o tym słyszę w rozmowach z koleżankami czy gdzieś czytam aż robi mi się nie dobrze. Co w tym takiego jest? Dla mnie to obrzydliwe i wstrętne. Nawet z narzeczonym o tym nie rozmawiam bo on by chciał nawet teraz a ja nie. Nie wiem co będzie po ślubie i jak zdecydujemy się na dzieci

Gość pomaranczlala
Masz bardzo dobre przeczucia. Seks to coś strasznego i jest szalenie bolesny. Nie idź na to. Tylko faceci czerpią z tego przyjemność. Nie daj sobie wmówić, że jest inaczej.

Gość gość
bo to jest obrzydliwe ale jak sie to robi z kimś bliskim to nie jest tak źle. Mnie boli i tylko czekam aż facet skończy, nie mam z tego żądnej przyjemności. Też chcialam czekac do slubu, ale ktory facet teraz poczeka? fajnie że trafilas na takiego ktory cie kocha i czeka cierpliwie, a kiedy slub?

Gość gość
przyjaciółka mówi mi że mam tak bo tego nie robiłam i ona podobnie myślała ale teraz czerpie ogromną przyjemność z sexu ze swoim facetem. Dziwne to jest

Gość gość
najpierw spróbuj a dopiero potem mów,że cię cię przeraża i obrzydza. Póki co to tylko czysta teoria....

Gość hiper seksualny
phe ?

Gość gość
w przyszłym roku. Co z tego że to tylko teoria jeśli ja tak czuję

Gość gość
I dlatego nie czekam do ślubu. Bo trafi się na taką p*****ną jak ty co później seksu nie będzie, już nie mówiąc o lodziku

Najpierw to poeksperymentuj sama ze soba, zeby poznac wlasne cialo. Przyjemnosc rodzi sie w twojej glowie i facet ci tylko w tym pomaga. Jak sie ulozysz jak kloda i bedziesz czekac na rozkoszny cud to sie mocno rozczarujesz. A znasz cos takiego jak seksualne podniecenie? Czy nigdy jeszcze czegos takiego nie odczuwalas?

Gość gość
o tak a już oral odrzuca mnie całkiem i to jak nie tylko jak słyszę że ona jemu ale też jak on jej.Będę musiała jakoś przetrwać żeby mieć dzieci i tyle

Gość gość
prodżekty na psy zeszły ;)

Gość gość
sama ze sobą fuj. Po prostu fizyczność mnie nie pociąga. Nawet z narzeczonym nie lubię się przytulać czy coś takiego

Gość gość
to ty jesteś aseksualna i w ogole nie powinnas zawracac normalnym facetom doopy

i nigdy jeszcze nie czulas seksualnego podniecenia gdzie kobieta robi sie nagle na dole wilgotna?

Gość gość
kocha mnie. A jak kocha to zrozumie. Mimo że on już sex uprawiał z byłą. Może dlatego właśnie się rozstali

Gość pomaranczlala
Dzieci lepiej adoptuj albo bierz z in vitro.

Gość gość
nic takiego nie czułam to mi się z moczem kojarzy

Gość gość
albo głupie prowo albo jesteś aseksualna nie powinnaś wychodzić za mąż bo oszukujesz tego faceta skoro brzydzisz się seksem to po co chcesz wychodzić za mąż ? planujesz szybki rozwód ?

Gość pomaranczlala
A to możliwe. Ja z moim też się rozeszłam po tym, jak uprawialiśmy seks.

Gość gość
Jak mialem 16 e lat jak Ty to tez mialem inne wyobrazenia :D

Gość pomaranczlala
A może chce mieć dzieci i rodzinę, nie wpadłeś na to? Czy małżeństwo i ślub to tylko seks? A ognisko domowe, dbanie o swojego mężczyznę, poświęcanie się dzieciom to jest nic?

Gość gość
ano zeszły ;) jak sobie wyobrażę te flądrę która myśli że sprawia komuś przykrość stukaniem w komputer tekstami o" aseksualnych narzeczonych " powinna dopisać jeszcze imię ..żenada.:)

Gość gość
Pomarancza SEKS JEST WAŻNY to jest oszukiwanie partnera, mogła mu powiedzieć na wstępie o tym. I szukać takiego dla którego seks też nie jest ważny, ewentualnie impotenta

Gość gość
czyli co powinnam zrobić. On mnie kocha i wiem że nie chce mnie zostawić. Wyniosłam pewne zachowania z domu więc in vitro odpada

Gość pomaranczlala
A skąd wiesz, że nie powiedziała?

Gość gość
Zocha! ja ci zrobie in vitro! do lekcji! marsz!

Gość gość
Bo k***a UMIEM CZYTAĆ jasno napisała ze nie rozmawiała o tym z narzeczonym, i też ze lubi seks

Gość gość
"Masz bardzo dobre przeczucia. Seks to coś strasznego i jest szalenie bolesny. Nie idź na to. Tylko faceci czerpią z tego przyjemność. Nie daj sobie wmówić, że jest inaczej" to ciekawe bo ja jakoś nie jestem facetem a lubie seksy. Wyłumaczysz to jakoś?

Gość gość
nie powiedziałam on mi tylko wspominał że z byłą miał sex i że było bardzo dobrze. Szanuje moją decyzję i czeka a na jakieś przytulanki zawsze mam wymówkę

Gość gość
wg.mnie ten ślub to błąd.