Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sex mnie przeraża i obrzydza

Polecane posty

Gość gość
czemu błąd skoro on mnie kocha ja jego też i sam mi się oświadczył bez namawiania

Gość gość
Do autorki : zostaw tego biednego faceta bo mu zniszczysz życie.Powinnaś się leczyć,Twoje podejście do seksu jest chore.To małżeństwo się rozsypie i to z Twojej winy.Jesteś nienormalna.

Gość gość
jestem normalna po prostu się szanuje i czekam. A ma prawo mi się nie podobać nawet jeśli tego nie robiłam

moja droga ale to nie jest wcale normalne o czym pisze to jest choroba ze tak powiem , oziębłość i z tym trzeba sie udac do psychiatry i seksuologa brak libido nie jest normlanoscia

Gość gość
Co ma szacunek do seksu z jednym? Przecież nie dajesz d**y na dyskotece

Gość gość
Dobrze ale skoro ci to nie pasuje to masz problem i jeszcze faceta unieszczesliwiasz.Że czekasz do slubu-ok,ale twoje poglądy na sex są chore.Nie lubisz to żyj z tym sama a nie wciągasz w to faceta.Daj mu spokoj i nie zawracaj facetom głowy.

Gość gość
to że facet nie będzie cię szanował jak dasz przed ślubem. Oziębłość to nie choroba u mnie wszyscy są zdystansowani. To źle że coś mi się nie podoba? Mam robić tak jak przyjaciółka i mieszkać przed ślubem z facetem?

Gość gość
kochamy się. No i mąż jest w życiu raczej ważny żeby go mieć. Chcę żyć z kimś po postu

Gość gość
Nie dość nie lubi seksu to jeszcze p******** Znam wiele kobiet które dały po ślubie i tak facet ich nie szanuje. Ale i tak są po rozwodzie

Gość gość
autorka ma problem z czytaniem ze zrozumieniem.myślisz,że jak „dasz” po ślubie to będzie cię szanował?tak,na pewno,tak cię będzie szanował że prześpi się z inną.pewnie już to zronił a ty naiwnie wierz że jest inaczej.

Gość gość
Na pewno już bzyknoł inną.Naiwniaczka :-D

Gość gość
czemu miałby przespać się z inną skoro kocha mnie. Tak te co były do ślubu dziewicami są bardziej szanowane. Ale ja ogólnie nie chcę sexu a wiem ze go nie uniknę

Gość gość
Dziecinko mało wiesz.Dla faceta miłosc to jedno a sex to drugie.Przejedziesz się.

Gość gość
a ja wiem że będziemy razem bardzo szczęśliwi

Gość pomaranczlala
"to ciekawe bo ja jakoś nie jestem facetem a lubie seksy. Wyłumaczysz to jakoś?" Tak, wytłumaczę. Jakiś facet się podszywa. :)

Gość gość
jestem kobietą i lubię sex. A czytam ten temat i jakbym znała tą osobę cóż

Gość gość
kiedy będziesz już stara....stwierdzisz Bozeee jaka ja głupia byłam odmawialam sobie taki wspaniały dar ale będzie już za pużno bo będziesz pomarszczona i nikt na Ciebie nie poleci tak ze korzystaj poki czas moja droga

Gość gość
A ja ci powiem jako doświadczona mężatka, że z takim Twoim podejściem do seksu facet długo nie pociągnie. Skażesz Go na życie w celibacie przy kobiecie, której pragnie. Będzie niezadowolony, sfrustrowany, będą kłotnie o byle co, aż w końcu któreś odejdzie...:-(. Radzę szczerze porozmawiać już teraz o braku u Ciebie popędu i niech sam zdecyduje czy chce tak żyć. Bo może On myśli, że po ślubie sobie "odbije", a tak nie będzie. Jeżeli naprawdę kochasz swojego faceta to Go nie oszukuj!

Gość gość
a ja uważam że miłość jest ważniejsza niż sex i będzie dobrze. A mówić mu? Czemu to chyba moja sprawa

Gość gość
Czytam tak te komentarze i jestem przerażona... Nie będę tu wytykać palcami kto jaki komentarz napisał i co ale ogólnie rzecz biorąc jeżeli wy załatwiacie swoje problemy z mężami seksem lub twierdzicie, że bez tego nie ma związku to równie dobrze możecie się zatrudnić w domu publicznym. To co mówicie jest płytkie ,a wy po prostu głupie co tu dużo gadać i to nie ta dziewczyna jest chora tylko wy. A teraz do tematu sex w związku jest przydatny owszem ale nie jest on obowiązkiem !! Z tego ma się czerpać przyjemność , a nie rżnąć się jak króliki bo mąż tak chce i tak musi być!Jeżeli się tego obawiasz to jest normalne w końcu robisz to 1 raz i jest to dla ciebie nowe. Ale przede wszystkim myślę , że powinnaś porozmawiać o tym z ukochanym to na prawdę dużo da !Spróbuj się przełamać, a jeżeli to nie pomoże to myślę ,że jeżeli kocha to w pewnym stopniu to zrozumie.Mimo wszystko spróbujcie nie taki diabeł straszny, a jeżeli będzie aż tak źle to cóż jesteś wolnym człowiekiem i nikt do tego cię zmusić nie może :)

Gość gość
Może ktoś chętny na wirtualny seks? tu znajdziesz moje fotki i kontakt:http://sex-rozmowy.pl/monika_sex_telefon.html Lubię być zdominowana. Fetysze w twoim wykonaniu to nie będzie dla mnie żadna nowość. Lubię prawdziwych mężczyzn, którzy biorą sprawy w swoje ręce. Jeśli właśnie taki jesteś to powinniśmy się spotkać

Gość gościu jestem
Celem zwiazku nie jest prokreacja jedynie. Tak tylko totalnie ogoistyczna osobo moze powiedziec. Zwiazek oznacza zwiazanie. Fizyczne i duchowe. Zwiazek bez seksu to bzdura. Brak seksu wypacza jeden z najwazniejszych celow dla ktorych ludzie mają byc razem. Seks ma spajać, a jesli pojawią sie dzieci zapewniac stabilizację i szczescie. Badania potwierdzają, ze dzieci w rodzinach, gdzie rodzice mają nieudane pozycie zwykle uczą sie gorzej, pojawiają sie nerwice i/lub problemy wychowawcze. Oczywiscie chodzi o to, ze statystycznie czesciej tak jest. Czlowiek aseksualny nie powinien z drugim seksualnym czlowiekiem bawic sie w udawany zwiazek. Gej nie powinien sie zenic z kobietą. A lesbijka wychodzic za mąż.

Gość gość1233321
ja mam meża od 6 lat i uprawialiśmy seks tylko kilka razy . nie wiem jak ludzie mogą lubić seks , nie ma w nim nic fajnego .