Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie do mam karmiących niemowlaki mlekiem krowim

Polecane posty

Gość WiolaKrk
Wit. K najlepiej podawać w okresie do 3 mca życia, natomiast wit. D do 14 r. ż.

Gość Karolincia999
mleko kozie jest bardzo tłuste, a mama mojej koleżanki dostawała dużo takiego mleka i robiła na nich wszystko - budynie, serek biały, zupy mleczne do 7 roku życia i koleżanka zachorowała na białaczkę więc lepiej uważać na to mleko!

Gość gość
o jej, no to rzeczywiście coś z tym mlekiem musi być nie tak

Gość gośćNina
mleko i tak nie zawiera tyle wit D ile potrzeba więc lepiej dawać normalnie w kropelkach lub kapsułkach i nie ryzykować, teraz dzieci mają skazy białkowe i inne alergie pokarmowe, trzeba być czujnym

Gość gośćmniam
ja wychowalam 2 dziec****erwsze bylo na mm do 2 r.z drugie od czasu jak skonczyl 6 mies pije tylko krowie w formie grysiku, owsianki, jaglanki itd. Pierwszy czesto choruje drugi zdrowy jak rydz. Powiem Wam szczerze , ze nie wierze w mm. Jak dla mnei to marketing i robienie ludziom wody z mozgu w innych krajach dzieciaki pija pija mleko wczensiej niz w pl ale u nas to jest surowo zabronione. :D

Gość gość
hmm krowa cielak mleko krowie kobieta dziecko mleko krowie hmm cielak matka karmi cycorem jak nie to mieszanką a prawda jest taka że bida z nędzą wiec poimy dzieci krowim realia

Gość gość
Ja cie kręcę niech nie które z was się spytaja jak one były karmione i od kiedy jadły coś innego niż mleko.