Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spoliczkowałam bratową!!

Polecane posty

Gość gość

Szmatę wstrętną, wyrzuciła chleb!!!! Nie wytrzymałam i strzeliłam jej w ten głupi pysk, zrobiła się kłótnia, bo teściowa oczywiście po jej stronie, masakra, jak można chleb wyrzucać!!!! Bo jej reszta została bohenka, głupia kretynka, nienawidze jej!!

Gość gość
ja tam nie jestem za wyrzucaniem chleba,ale na jej miejscu bym Ci oddała,to był jej bochenek i jej sprawa,szoooooook

Gość gość
I co, że jej, jak nie ma prawa wyrzucać!!! Jakby dziecko po tyłku sprała to też mam nie reagować, bo to jej dziecko??? Bez jaj, głupia d***** we łbie się przewróciło i chleba nie szanuje, oby zdychała z głodu na starość!!!

Gość gość
patologia

Gość gość
szkoda że ona Ci w pysk nie przywaliła i to z dwóch stron żebyś poczuła :)

Gość gość
dobrze zrobiłaś ! ;)

Gość gość
Domyslam się że oburzenie wywołane wyrzuceniem chleba spowodowane jest wiarą. Jednak napaśc na bliskiego przemoc fizyczna jak i złorzeczenie cytuje:"oby zdychała z głodu na starość!!! " klócą się z wiarą Katolicką, więc kim ty jesteś ?! Posługujesz się wiarą by wyrządzić komuś krzywdę?!

Gość gość
Wydaje mi się, że to prowokacja... żeby policzkować za coś takiego? Rozumiem, że to nie w porządku. Sama zbieram suchy chleb i wieszam koło śmietnika. Ludzie go zbierają i dają zwierzętom na wsi. Ale myślę, że to nie powód by kogoś uderzyć. Wystarczyło jej przedstawić swoje zdanie w cywilizowany sposób.