Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Liczą się TYLKO dziewice

Polecane posty

Gość gość

nie chcemy szmat

Gość gość
Co za drenaż wyobraźni .:)

Gość gość
dla kafe prawiczkow i katolikow tak, dla normalnych ludzi nie ma to znaczenia czy ktoe\s uprawial seks

Gość gość
za pieniądze? :)

Gość gość
Tu muszę się z kimś zgodzić "Szmacenie to bardziej stan umysłu"

Gość gość
Od kiedy ty ustalasz co jest normalne? Nie jestem ani katolikiem ani prawiczkiem a wole dziewice. Moj samczy instynkt mi to podpowiada? Nie wiem

Gość gość
Samczy instynkt to kopulacja z byle kim, non stop kiedy najdzie cie ochota, widzisz atrakcyjną ? kopulujesz, potem szukasz kolejnej. to samczy instynkt. Szukanie dziewicy to wynik zboczonych fantazji oligarchow katoliskich i muzulmanskich. Tak dbają o owieczki, a sami rżną się z dziecmi w Watykanie i kozami w piaskach Sahary. Szok 🖐️

Gość Ależ Milordzie
"samczy instynkt" ,"inteligencja ale taka życiowa" jest coraz smaczniej...:classic_cool:

Gość gość
Szukanie dziewicy to żadni oligarchowie jakiejkolwiek religii to zabezpieczenie na wypadek gdyby miała być w ciązy z innym żeby samiec nie musiał utrzymywać nie swojego potomstwa (to jest też samczy instynkt) i samica dziewica dobrze rokuje na przyszłość że nie będzie zdradzała bo jak wcześniej nie dawała innym samcom to skojarzenie że nie kieruje się niskimi instynktami i jeszcze że nie jest zarazona czymś przez kogoś

Gość gość
" to skojarzenie że nie kieruje się niskimi instynktami" niski instynkt to robienie seksu za kasę albo krzywdzenie ludzi dla fanu a nie uprawianie seksu jeśli nikomu nie robi się tym krzywdy .

Gość gość
a zarażenia sprawdza się u lekarza a nie ocenia domniemany % puszczalskości

Gość gość
Nie tylko, bo też pójsice do łóżka z kimś kogo prawie się nie zna. W tym sęk, niski instynkt - kierowanie się impulsem, tym co najbardzej pierwotne a nie rozumem, bo rozum włączyłby czerwoną lampkę, że to może być nosiciel choroby takiej albo innej. A z kim niedziewica chadzała i w jakich kolocznościach "kopulować" pozostaje w sferze domniemań samca lustrującego daną niedziewicę (może skorzystać też z usług sprawdzonego jasnowidza lub maga).

Gość gość
polecam ogladac mniej p****li :)

Gość gość
"a zarażenia sprawdza się u lekarza a nie ocenia domniemany % puszczalskości" Moje dywagacje utrzymane są w klimacie wpisu z 16:21, czyli "porozmawiajmy o zwierzęcej stronie naszego człowieczeństwa" :) Co osobiście o tym wszystkim myślę, moja rzecz. Tak jak szukanie wysokiego postawnego samca leży w naturze samic, ale czy to od razu gwarantuje, że stanie w obronie samicy w chwili zagrożenia albo eliminuje od razu ryzyko poczęcia chorego potomstwa?

Gość rozepchane_słoneczko
Mniej się raczej nie da ale w drugą stronę zawsze .:)