Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Psychodelirium_

Jakie rzeczy o was samych uświadomiła wam Kafeteria

Polecane posty

Zastanawiam się, czy udzielając się tutaj, uświadomiliście sobie coś, czego wcześniej w sobie nie widzieliście, albo co wcześniej zdawało się, że dotyczy Was w niewielkiej mierze. Ja np zauważyłam, że lubię trochę się powymądrzać i przedstawiać szczegółowo swoje racje.. chyba dlatego, że nie z każdym w realu można tak wgłębić się w jakiś temat. Albo mam zadatki na bycie przemądrzałą, a nad tym już trzeba zapanować :P Zauważyłam też, że jestem bardziej "popaprana" emocjonalnie, a zarazem grzeczniejsza z charakteru, niż mi się wydawało. A Wy?

Gość durny temat durnej baby
zauwazylam , ze na swiecie jest wiecej psycholek niz myslalam.

Że nie muszę mieć kompleksów;).

Gość nurekwtoni
Że nurkowanie ma sens!

wiedziałam, że taki wpis się pojawi.. Ale jak widać już w tytule, chodziło o to, co zauważyłaś w SWOJEJ OSOBOWOŚCI, na co wcześniej nie zwracałaś uwagi albo uważałaś, że jest normalne, podczas gdy tak naprawdę odbiega nieco od normy.

powyższe było rzecz jasna do tej pani, która tak łatwo i szybko uznała mnie za durną z powodu stworzenia tego tematu :)

Gość Zuzanna Amelia ææ
Temat ciekawy. Mi kafeteria uswiadomila ze wirtual moze zastapic real w wiekszym stopniu niz myslalam

Gość szarik na102
rzadki,ale nie wyjatkowy>chociaż szarik był tylko jeden>w ksążce W filmie też byli statyści.

Gość szaman artysta
Wszystko jest stanem umysłu,ale to już wiedziałem.Tatuaż tylko po to aby nie zapominać o rzeczach oczywistych.

Gość wirtualnaschizofrenia
Wszyscy w jakimś stopniu jesteśmy podpięci do kabla. Nawet do wirtualnych historii potrzeba kapke realu,i odwrotnie. Z niczego nie ma nic,taki banał W fizyce>zasada zachowania energi> jest energią>wszystko

Gość monikamonikamonikamonikamonika
ze ludzie uwielbiaja wylewac wiadra pomyj na innych zeby sobie zrobic dobrze, tyczy sie to i mezczyzn i kobiet. czasami to juz wchodzi w nawyk, ludzie czujecie przymus tego typu zachowac, tutaj jest juz psychiatra potrezbny. Takze kafeteria powoduje prolemy psychizne

Gość Zuzanna Amelia ææ
Jakie problemy psychiczne powoduje kafe ?

Gość gość
dowartosciowalam się. nie wiedziałam ze tu tacy przegrancy siedza:D

Gość gość
Że tutaj piszę o wszystkim ze swobodą i spontanem, gdzie normalnie bym o tym niomu nie powiedziała. Lubię dawać rady na podstawie własnych doświadczeń, lub swojej opinii (wtedy podkreślam, że to tylko opinia). Zauważyłam w sobie więcej altruizmu niż przypuszczałam i czasem stwierdzam, że moje problemy w porównaniu do problemów ludzi są małe.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Czy ktos z Was czytal kiedys swoje wlasne wpisy po dluzsym czasie?

Gość gość
po wpisach niektórych Pań, uświadomiłEm sobie, że wolę mężczyzn :O :D:classic_cool:

Gość Zuzanna Amelia ææ
Ja ostatnio czytalam dawne wpisy roznych osob. Nie tylko moje. Stwierdzam ze ten sam tekst po dlugim czasie moze "brzmiec" zupelnie inaczej.

Jak wchodzę na jakiś wątek, w którym dawno nie byłam i przypominam sobie, że coś w nim pisałam to faktycznie szukam i czytam co tam powypisywałam, żeby się przekonać, czy moje poglądy się zmieniły, czy nadal w pełni się zgadzam z tym, co napisałam kiedyś :P Ale to tylko czasem

Gość dawny cream
ja wciąż jestem :classic_cool:

Gość Zuzanna Amelia ææ
Psychodelirium - czy ja dobrze pamietam ze Ty sie wypowiadalas w temacie o OBE ?

Gość pismakniepismienny
Zasadą jest chyba pulsowanie,więc analizowanie na zasadzie mojej pierwszej polonistki "co autor miał na mysli"jest bez sensu.

Zuzanna, jeśli to ten temat, o którym myślę, to dobrze pamiętasz :) Akurat wtedy się zalogowałam, bo jakoś nie zawsze to robię, często piszę z "gościa" To był niezły flow w tym temacie wkręciłam się jak nie wiem

Gość gajowy marucha z
"Nosił wilk razy kilka,ponieśli i wilka"

Gość gość
a ja stworzyłem ten temat o OOBE

Gość Zuzanna Amelia ææ
Nie moge znalezc tego tematu ale chyba niewiele osob oprocz nas sie tam wypowiadalo. Praktykowalas cos z tego ? Na jakiej bazie ?

No próbowałam jakiś fajny efekt uzyskać, ale to było już jakiś czas temu i pamiętam tylko, że naczytałam się w Internecie jakie są metody i próbowałam, udało mi się osiągnąć tylko wibracje, ale za to potem miałam częściej LD. Długo się w to nie bawiłam, bo próby wymagają odpowiednich warunków, a u mnie w domu prawie nigdy nie było tak cicho i spokojnie, jak trzeba :) Pewnie w dalszych fazach ludzie potrafią uzyskać OOBE i bez idealnych warunków no ale to chyba wyższa szkoła jazdy

faktycznie, zaczęło się od OOBE, a koniec końców zeszło na tematy uczuciowe Ta osławiona Miłość to jednak wszystko zwycięża :P