Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Psychodelirium_

Jakie rzeczy o was samych uświadomiła wam Kafeteria

Polecane posty

Gość gość
koszmarnej prawdy sie dowiedzialam, mianowicie fakt, ze smiesza mnie moje tematy.Zwykle udaje, ze jestem facetem.Tematy glupie! Smiesza mnie wpisy innych, ich wypowiedzi. Zazwyczaj jak mam kiepski dzien to tu wchodze, zakladam temat i umieram ze smiechu.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Po dlugim czasie na pewno. Chcesz przejsc na maila ?

Gość autor768
umrzeć ze smiechu to by było cos

Gość gość
Stwierdziłam ze jestem bardziej dziwna niz myślałam Uzaleznilam sie od kafe mimo ze nie daje mi nic sensownego Zastępuje życie w regału którego nie mam Tkwienie tu od 10 lat

Może bym i przeszła, ale myślę że nie mam za wiele do powiedzenia na temat OOBE oprócz tego, co już napisałam. Lepiej jakby się udzielił ktoś, kto rzeczywiście praktykował długo i może jakichś rad udzielić. Tam się odzywał ktoś taki, ale potem chyba przestał

Gość autor768
jestesmy duchami wiec te rozkminy i problemy w sumie i tak sa bez znaczenia

No, śmierć ze śmiechem na ustach.. jeśli miałabym wybierać, to właśnie tak. I niech na pogrzebie leci Cotton eyed joe!

Gość autor768
w końcu wolny wiec muzyka wesoła

Gość gość
czytając niektóre posty o teściowych dowartościowałam się, że ja jestem wśród tych wrednych teściowych normalna i mam normalne synowe i dobrego zięcia. Cieszę się z tego bardzo. I moje wnuki są normalne i mąż który mnie nieraz wkurza, też jest do wytrzymania.

Gość Zuzanna Amelia ææ
OK. Moze i lepiej pisac tutaj. Wiecej osob moze sie wypowiedziec. Wiele razy czytalam wpisy na topach tego typu. Ludzi doswiadczonych w tych sprawach na tym forum nie ma albo nie chca sie wypowiadac.

Gość autor768
jest tu jedna dziewczyna doświadczona w OOBE ale dopóki samemu sie nie uda to jak rozmawianie ze slepym o kolorach teczy

też prawda, mi się czasem wydaje, że to w ogóle niewiele ma wspólnego z wiedzą, trzeba mieć jakieś naturalne predyspozycje, bo niektórym to się udaj***ardzo szybko a niektórym wcale

Gość autor768
no cos w tym jest ze innym łatwiej, tak samo ze snami jedni pamietaja wiele a inni mało

Gość Zuzanna Amelia ææ
To tak jak ze wszystkim. Sa ludzie ktorzy z natury ladnie rysuja i tacy ktorzy tego w ogole nie potrafia. Ale bardzo wielu z tych rzeczy mozna sie nauczyc - lepiej czy gorzej.

Gość gość
up

Gość SZAMAN bez niczego
O sobie nic,znam się jak Lysek z pokładu... O niej tylko tyle że się nie pomyliłem. Czasami powinno się być megalomanem z przypadku.

Gość kafeterianka 28
Uświadomiła mi, że byłam głupią,naiwną babą :P która śmiała się z innych , że zauroczyły się w 'tym czy tamtym ''nicku'' a na koniec i mnie to dotknęło 😭 (nie był to nikt z 'uczuciowego' ) :P

Gość gość
wiele rzeczy,łapiąc punkt odniesienia do innych piszących dowiadywałam się czegoś nowego o sobie

Gość szaman wielki
Powiedz komuś prawdę i go nie wystrasz.To czasami jest wyzwanie,uczciwe było bo wszystko było prawdą,stopniowaną.I jest prawdą! I będzie! Inteligencja szpagatowa Przepraszam wszystkich

Gość Ryfka     Goldman
Nie dowiedziałam się tu niczego o sobie czego nie wiedziałabym wcześniej.

Gość gość
a ja sie dowiedzialam ,nie podejrzewałam się ze jestem chorobliwie zazdrosna

Gość Ryfka     Goldman
Zmieniłam się trochę pod wpływem tego forum, ale to jest już temat na odrębną dyskusję.

Gość gość
że nie doceniam się. poziom na kafeterii i ilość buraczanych tematów i prymitywizmu mnie przeraża.

Gość gość
a właśnie,też się przekonałam,ze bywam trochę za "skomplikowana" jak na to miejsce,ale można tu spotkać bardzo ciekawe osoby

Gość Ryfka     Goldman
Tak:D Tutaj łatwo dowartościować się kosztem innych, głupszych. Ale ja już przychodząc tu wiedziałam, że mój intelekt jest sporo ponadprzeciętny. My Żydzi tak mamy;)

Gość puls dnia
Codziennie świeże wiadomości

Gość gość
pss

Gość sianecki do
up

Gość gość
ja sie przyznam ze dalam sie kiedys wciagac w poyebane prowokacje a potem ktos na priw napisal mi ze mial za to placone. :D:D:Dwali mnie czy ktos mi wierzy :P

[zgłoś do usunięcia] Ryfka Goldman Taksmiech.gif Tutaj łatwo dowartościować się kosztem innych, głupszych. Ale ja już przychodząc tu wiedziałam, że mój intelekt jest sporo ponadprzeciętny. My Żydzi tak mamyoczko.gif x Ryfka ,a ja myślę,że z ciebie żydówka jak za przeproszeniem z koziej d**y trąba,ty lubisz prowokować po prostu.