Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co kupić mamie chłopaka

Polecane posty

Gość gość

Ona na 45 lat co jej kupić ? Chciałabym żeby to było coś na poziomie ona jest fryzjerka z zawodu? Macie jakieś pomysły

Gość gość
To ma być prezent na urodziny

Gość gość
znasz ja na tyle, wiesz co lubi? jak nie to najlepiej cos uniwersalnego, jakis ladny storczyk i eleganckie czekoladki

Gość PRZEMEKK 23 LATA
flaki do kielbasy i powiedz ze to prezerwatywa cieta z metra:D

Gość gość
Poważnie dobre kwiwaty w doniczce np azalia na pniu duża są łądne już za 50-60zł plus jakieś dobre czekoladki ale takie jakieś z małej cukernii a nie ze spożywczego, :D moja przyszła teściówka jest taka ze jak kupie krem pod oczy to pomyśli że mam ja za saruche pomarszczoną , jak torebke że się ubrać nie umie itp to jest bezpieczne

Gość gość
Nie napisałaś jak długo ją znasz i jak bliskie masz z nią stosunki. Mogłabyś wykupić bilecik na masaż lub do SPA ? Jej zawód wymaga stania na nogach kilka godzin dziennie, i praca rękami co jest męczące, więc dla odmiany, ona mogła by się odprężyć :-)

Gość gość
Zaledwie miesiąc ja znam ale to też tylko kilka spotkań było przez ten okres czasu, nie mam pojęcia z kwiatkani to raczej dobry pomysł bo w domu u niej ich brak, słodycze odpadają bo nie je ich, ale pomysł z spa mi się podoba akurat coś dla kobiety z wyszej pułki

Gość gość
A ile takie spa kosztuje

Gość gość
a mama chłopaka zadowolona jest z takiej analfabetki ?

Gość gość
z wyszej pułki fryzjerka ....a to ciekawe :D

Gość gość
Z tel pisze nie będę patrzeć na błędy nie podoba się to spadaj nie potrzeba mi tu ciebie polonistko pieprzona

Gość gość
jeszcze nie widziałam fryzjerki z wyższej półki ani z wyszej pułki też nie hehhee zazwyczaj są ze średniej albo i równie często z niższej żadko kiedy o literaturze z nią porozmawiasz czy też polityce albo muzyce klasycznej. Generalnie ludzi z wyższych pólek mówiąc kolokwialnie już jest nie wiele. A cena kremu pod oczy nie jest tego wyznacznikiem i tego należy się trzymać przy wstępnej ocenie, Wracając do tematu to nie wiem czy nowa miesięczna dziewczyna syna powinna kupować bilet do spa, bardziej na miejscu wydaje się kwiat czkoladki i jak jesteś pełnoletnia to dobre wino półsłodkie. Bilet do spa to doś zobowiązujący prezent jak na uczennice.

Gość gość
No to chlopak sie dorzuci do spa i bedzie taki nasz prezent dla niej i kwiatki dam

Gość gość
Pewna dziewczyna wpadła na pomysł by kupic prezent mamie chłopaka Długo myślała, nie wymyśliła wiec kafeterie w mig otworzyła zadała zatem pytanie głupie, może ktoś podpowie co ja jej kupie. Propozycje padały lecz ta grymasiła że mama chłopaka słodyczy nie wcina, nad spa chwile podumała, błędów narobiła i sie zapytała ile takie spa kosztuje? bo to kobieta z "wyszej pułki" i spa potrzebuje...

Gość gość
Może fryzjerek z "wyższej półki" nie ma, za to są stylistki/styliści. Którzy douczają się cały czas wykonywując swój zawód fryzjerski. Może o literaturze nie pogadasz, ale Ty możesz nie mieć pojęcia o dopasowaniu fryzury do kształtu twarzy, czy o chemii koloryzującej. Co mi po literaturze jeżeli "fryzjerka" nie ma pojęcia co zrobić z moimi włosami? Spa jest dobrym pomysłem. Nie wiem ile kosztuje bo zależy od miejsca i zależy od pakietu jaki się wybierze. Dziewczyna wykaże się pomysłowością a nie oklepanymi czekoladkami czy kwiatkami. Nie każdy ma czas lub ochotę na pielęgnowanie roślin.

Gość gość
No to będzie spa, dzięki

Gość gość
Spa to duża kasa,.

Gość gość
Jak dla kobiety z "wyszej pułki" to weekend w porządnym spa to ok 1500zl

Gość gość
Ja dam 500zł chłopak 1000zł i będzie git wkońcu to jego matka nie moja

Gość gość
do 26.02.14 " Może o literaturze nie pogadasz, ale Ty możesz nie mieć pojęcia o dopasowaniu fryzury do kształtu twarzy, czy o chemii koloryzującej. Co mi po literaturze jeżeli "fryzjerka" nie ma pojęcia co zrobić z moimi włosami?" Ale ja nie twierdzę że to zła kobieta jest, albo głupia tylko pojęcie jakże głupawe "z wyżej półki" tyczy się ludzi wszechstronnie wykształconych którym, podstawy dobrego wychowania i jak to się potocznie mówi sałarwiwru nie są obce natomiast określenie fryzjerki tym mianem troche mija się z celem jak sama napisałaś - kobieta zna się na rzeczy jeśli chodzi o swój zawód itp natomiast wiedza ogólna i reszta o której pisałam jej obca - ergo nie mieści się w kanonach osoby z wyżej półki.

Gość gość
Dodam jeszcze na koniec że jeśli chodzi o wykształcenie przeciętnej fryzjerki to jest to wykształcenie zawodowe, maksymalnie średnie. Chyba nie znam fryzjerki z inż lub mgr aczkolwiek kilka % pewnie jest.

Gość gość
co oczywiście nie znaczy że fryzjerkami sa tylko głupie baby - wręcz przeciwnie są to zazwyczaj bardzo interesujace osobowści

Gość gość
do tej z 18:28:54 Co to sałarwiwr?

Gość gość
to takie potoczne określenie (napisane fonetycznie ) zbioru dobrych manier

Gość gość
Np fryzjerka ,do której chodzę jest po ....politologii:-D

Gość gość
Potocznie to sawławiwr , właściwie Savoir-vivre ( znajomość życia)

Gość gość
Jezu no jest fryzjerka ale jej osobowość to taka Pani z byle kim się nie zadaje jeśli dam jej jakiś badziew to mnie wyśmieje rozumiecie

Gość gość
o widzisz to bardzo dobrze znaczy, rozwija się kobieta w kierunku nauk społecznych i dobrze im więcej ludzi w tym kraju politycznie świadomych tym lepiej

Gość gość
Słabo się tak śmiać z prezentu od kogoś - szczególnie jeśli dany jest ze szczerego serca.

Gość gość
Nie je słodyczy to kup dobrą kawę i kwiaty, daruj sobie spa, bo nie wiesz nawet czy skorzysta.