Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przeraża mnie mentalność Polaków

Polecane posty

Gość gość

Czy w innych krajach ludzie też są tacy niezadowoleni z wszystkiego? :(

Gość gość
Ja wiem,że u nas jest do d**y, ale całej mojej rodzinie i znajomym chociaż by złota w kilogramach przynieść to dalej byliby nieszczęśliwi.

Gość gość
niezadowoleni moze nie do konca ale za to obojetni na dobro wredni zawistni i falszywi a to wszystko z usmiechem na twarzy czyli taka postawa na pokaz :) mnie nie dziwi nie zadowolenie Polakow bo przeciez kazdego cierpliwosc kiedys sie konczy wiec nie przeszkadza mi to calkowicie ! jedyne czego sie obawiam aby Polacy nigdy sie stali sie tak wstretnymi ludzmi jacy sa obywatele starej Unii ! tam czlowieczenstwa nie uswiadczysz !

Gość gość
co ty pleciesz?Takich hipokrytów, obłudników zakłamanych katolików nie uświadczysz w starych krajach zachodu Europy

Gość gość
pleciesz to Ty :) troche pojezdzij po swiecie pomieszkaj tu i tam a sam sie przekonasz nie cierpie ludzi ze starej Unii Niemcow Skandynawow Holendrow Austriakow ! najgorsze narody na swiecie !

Gość gość
a nasz najsłodszy! Gratuluję braku samokrytycyzmu

Gość blondass86
o masakra Holendrzy - straszny naród, nie dośc, że wszystkich od Berlina na wschód nie uznają jako ludzi, to jeszcze pełno zagorzałych Katolików, szczególnie pod granicą. Holendrzy to gorsi Mafiozi w biznesie niż Włosi. Wszystkim radzę bardzo uważać na biznesy z Holendrami i czytać wszystko co dają do podpisania.

Gość gość
lepszy jak te ktore wyminilem :) milion razy lepszy pomieszkac polecam !!! od razu zmienia sie poglady

Gość gość
byłam w Stanach i mam porównanie tam ludzie np mieszkaja w przyczepie i są szczęśliwi, spotykają się , usmiech od ucha do ucha a jak przychodzę to pomimo że np widzą mnie pierwszy raz obejmują i ściskają i krzyczą - heloooooooo hahahaha a w Polsce ? takie małżeństwo mieszka w nowym mieszkaniu deweloperskim i mówia, narzekają że maja mało bo powinni więcej :O że samochodu nie mogą sobie lepszego kupić przez tuska itd mina smutna , sąsiedzi do siebie się nie odzywają a pytam taka - co masz dla swojego lubego z okazji walentynek ? a ta naskoczyła na mnie że nie ma pieniędzy ! no sory ale wystarczy czekolada przewiązana kokardką i usmiech , nie trzeba wydawać 500 zł żeby być szczęsliwym

Gość Baroolinka
ja nigdy w życiu nigdzie poza Polską nie byłam :D więc się nie wypowiem w tym temacie ale jestem ciekawa o innych narodowościach, opowiedzcie coś trochę o tym jacy są ludzie w innych krajach?

Gość gość
zadziwiaja mnie ludzie ktorym udawana uprzejmosc pozorna radosc sprawia przyjemnosc lubicie sie oszukiwac ? kazdy rozsadny czlowiek wie jak zyja ci ludzie od pokolen sa wytresowani przez kapitalizm od lat dlatego sztuczny usmiech na gebach maja przyklejony od urodzenia