Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wybierz pseudonim

kto z Was wybaczyl zdrade

Polecane posty

Gość wybierz pseudonim

Uporal sie z tym i pogodzil ? Dalej zyje ze swoim wspolmalzonkiem lub partnerem.

Gość gość
Zdrady sie nie wybacza, zdrade sie msci !

Gość gość
ja wybaczylam i zyje

Gość gość
mąż mojej kolezanki wybaczył ona to doceniła i zyja sobie teraz szczesliwie!

Gość Zuzanna Amelia ææ
Sa tacy ktorzy wybaczaja. Nawet tu na kafe mozna takich znalezc.

Gość gość
ja wybaczyłam - SOBIE :P

Gość wybierz pseudonim
Ja jestem jak pierwszy gosc. Chcialabym byc jak ten drugi. Umiec wybaczyc i nie niszczyc siebie. U mnie nie bylo chyba zdrady fizycznej. Jednak maz to typowy bawidamek... Jestem przepelniona zloscia i zalem. Mam z nim pewne sprawy, ktore potrwaja jescze do okolo 2 lat. Chcialabym zyc obok niego i miec totalnie gdzies jego zachowanie.

Gość wybierz pseudonim
Czasami wszystko do mnie wraca. Nie radze sobie juz z tym. Potem przychodzi wielki spokoj, tylko ze nie umiem zatrzymac tego stanu w sobie na stale.

Gość gość
po tym jak mu wybaczylam ciagnelo sie to za mna ze dwa lata .potem wszystko przeszlo.

Gość gość
tylko facetowi można wybaczyć zdradę :) kobiecie NIGDY :P taka prawda :D

gość tylko facetowi można wybaczyć zdradę usmiech.gif kobiecie NIGDY jezyk.gif taka prawda smiech.gif X Prawda zdradzającego faceta heh.

Gość wybierz pseudonim
Przeszlo Ci ,/poniewaz juz go nie kochasz???

Gość gość
xen, a co cię tak uraziło? :D obawaiasz się zdradzić? :)

Gość facet po rozwodzie
Ale jaką zdradę autorko/autorze? Jeden raz? Przelotny romans z kochanką/kochankiem? Wieloletnie prowadzenie drugiego życia obok z innym partnerem?

[zgłoś do usunięcia] gość xen, a co cię tak uraziło? smiech.gif obawaiasz się zdradzić? usmiech.gif x Dobre:),ale to nie to.

Gość wybierz pseudonim
To nie jest chyba wazne jaka zdrada...U mnie wydarzylo sie juz zbyt wiele i nie chce z nim juz byc. Nie potrafie jednak pokonac tej nienawisci, ktora jest we mnie. Tu nie chodzi o niego , ale o mnie... Nie bylo zdrady fizycznej , wiec pewnie dla mezczyzn to nie jest zdrada. Dzisiaj mi sie wszystko przypomina i rozpamietuje to kolejny raz od nowa. To jak dawal pieniadze swojej bylej zonie ( ktora odeszla i od kilku lat ma nowego meza)To jak pisal do kolezanek czule slowka, a do innych o seksie. To jak mu sie geba otwiera na kazda przecietna babe. Moglabym tak pisac w nieskonczonos... On uwaza , ze jestem zakompleksiona i stad ta moja chorobliwa zazdrosc... Chce tylko przetrwac te dwa lata w spokoju. Nie chce juZ nawet aby maz sie zmienil...

Gość gość
przeszlo mi bo go nie kocham -wlasnie odwrotnie dlatego wybczylam bo go kocham i dobrze zrobilam minelo juz rare ladnych lat i na inne nawet nie patrzy.

Gość wybierz pseudonim
nieskonczonosc...

Gość wybierz pseudonim
Gosciu, wiec Tobie sie udalo :) Milo to czytac. Ja postanowilam nigdzie nie wychodzic z nim. Chyba, ze zaistnieje taka koniecznosc, ale w sprawach sluzbowych. Nigdy towarzysko. Nie odwiedzam moich kolezanek i nie zapraszam do siebie. Jedynie sie spotykam z nimi na kawie na miescie. On byl oczarowany nimi ( jak czasem je widzial). Patrzyl sie maslanym wzrokiem i z usmiechnieta i otwarta morda na osciez. Do mnie sie nawet nie odezwal. Mam tez ladne kolezanki i az sie boje co on by zrobil ,gdyby je ujrzal ... Ponizajace???