Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chcialabym zeby kto mnie pokochal

Polecane posty

Gość gość

:(

Gość dziwny facet
ja też, ale mnie nie stać :(

Gość gość
a ile macie lat

Gość gość
bez wzajemnosci ?

Gość gość
ja mam 24, zaraz skoncze 25 i chcialabym sie w koncu zakochac z wzajemnoscia. ludzie mi mowia ze mam czas i powtarzaja to od czasow liceum juz 10 lat slysze te frazesy bez kokrycia. moje kolezanki mieli chlopakow w liceum a ja jedyna bylam sama i nadal jestem:( zazdroszcze zakochanym:(

Gość gość
wiem ze takie pisanie nic nie da i uzalanie sie. siedze teraz w domu sama i strasznie mi zle. w domu czuje sie zle, jest taka dolujaca cisza. na miescie spotykam szczesliwych ludzi, pelno par, ja zawsze chodze sama cale zycie:(

Gość gość
Z tego co zauważyłam związki, miłość z wzajemnością, przytrafia się głównie atrakcyjnym, bardzo szczupłym, bardzo zadbanym młodziutkim dziewczynom. Dziwny zbieg okoliczności, doprawdy.

Gość gość
znów żałosne tematy pisane z próżności... oj jakbym chciała by mnie ktoś pokochał... ja p******ę, a może tak ty pokochaj kogoś, co? trudniejsze jest co nie?

Gość gość
ja wiele razy kogos kochalam, tylko dla tych osob bylam tylko kolezanka :(

Gość dziwny facet
całe życie starałem się czegoś dorobić, żeby mnie było stać na miłość, niestety mi się nie udało :( szkoda, ale takie są zasady - nie ma pieniędzy, nie ma dziewczyny

Gość gość
jesli ktos jest z toba dla pieniedzy to nie jest to milosc, a ja mowie o prawdziwej milosci do drugiej osoby, ktorej na nas zalezy,

Gość dziwny facet
a ja mówię o sytuacji, w której facet bez pieniędzy nie może pozwolić sobie nawet na "zagadnięcie" do dziewczyny a co dopiero o miłości mówić...

Gość gość
gość ja wiele razy kogos kochalam, tylko dla tych osob bylam tylko kolezanka smutas.gif ty się ciesz,że chociaż koleżanka byłaś. Ja byłam tylko opcją na nudę.