Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ostry sex z mężem a szacunek

Polecane posty

Gość Zuzia Kazanowska z Opola
To zapytaj ja.Ja zamykam oczy,bo mam mocniejsze wrazenia i nie lubie jak moj mnie podglada.bo mnie to z rytmu wybija:D

Gość gość
dzięki to budójące

Gość poczta polska
A moze rozprasza sie latwo. Moze dojsc moze tylko z zamknietymi oczami? Nie dramatyzowalabym. X Poczta rozprosz sie na sekunde niczym gazy, ok? Ludziom chce pomoc ;)

Gość gość
Też się kiedyś nad tym zastanawiałam , ale widze ze odkad nasz seks stal sie odwazniejszy maż ma wieksza frajde. W łóżku dominuje on w żyiu ja;)

Gość gość
żona zamyka oczy bo się skupia i ma silniejsze doznania a zreszta pogadaj z nia o tym zobaczysz ze tak Ci powie

Gość gość
Poczta chyba zapomniala zmienic nicka ahahaha :D

Gość gość
podszyw tluku:o

Gość gość
krowa co dużo ryczy mało mleka daje....tylko tu potraficie pier.....i fantazje wasze nie mają nic wspólnego w łózku bo się boicie

Gość gość
to raczej malo prawdopodobne, ze straci dla ciebie szacunek... przeciez jestes jego zona i on Cie kocha, uwierz mie, esli bedzie w domu miec zone, kochanke a czasem suke w lozku nie bedzie szukal innych wrazen gdzie indziej, przeciez nie zawsze sie kochacie ostro itp, faceci nie szanuja kobiet dajacym na prawo i lewo, owszem spuszcza sie taka ale zero szacunku, a jesli facet ma zzone ostra i tylko dla siebie to dumny jak paw:) ja tez uwielbiam ostro kochac sie z mezem, jestesmy 9 lt po slubie , razem 12, ja mam 30, on 35, a sex nigdy nie byl taki jak teraz, wiem czego chce i jak chce, czaasem chce delikatnie, a czasem uwielbiam mocno i dlugo, uwielbiam ciagniecie za wlosy,lekkie przyduszanie, od tylu klapsy, mocne dojezdzanie , az sie rozkladam na podlodze, lubie jak "wali" mnie w usta, po seksie wracamy do rzeczywistosci, zycia, pracy, wychowania dziecka , a sex to odskocznia i inny swiat, wiem,ze moja facet nie poszuka innej, bo ja mam wiekszy temperament od niego, i to ja nieraz wnosze wiecej nowosci,

Gość gość
mi tez się wydawało że mój nie poszuka innej bo ja mam większy temperament.a jemu odbiło i sobie poszukał

Gość gość
Nigdy nie powinien szanować zony.Bo jak będziecie w pampersach to co???Z meżem przezylismy wiele i przeżyjamy.Jest zawsze przy każdym badaniu u ginekologa przy mnie nawet na fotelu wspierał porody tez widzial wiele to miał by mnie nie szanować?