Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet dobija

Polecane posty

Gość gość

Ja się uczę i jestem na utrzymaniu rodziców a on pracuje. Generalnie często zachowuje się jak baba. Chociażby siadanie mi na kolanach. Ostatnio marudzi, żebym to ja zaprosiła go do kina. Ale za co? Po za tym ja w tym związku dbam o niego jak kobieta. Jak tylko ma przyjść to siedzę pół dnia w kuchni i robię pyszności specjalnie dla niego.Ale tego to nie dostrzega. Najlepiej chyba,żeby baby wszystko stawiały, harowały na siebie i chłopa i jeszcze sprzątały i gotowały. Jezeli chodzi mi o pomoc w domu... Znam się od niego lepiej na elektronice, a gdy poproslam go o pomoc w malowaniu pokoju ja musiałam malować sufit bo jemu sie nie chciało chociaż moi rodzice dali mu kase. Czasem mam ochote go kopnąc w d**ę. Boje się jednak, że kolejny bedzie taki sam. Mam takiego ojca, taki przykład z domu i to ze mną jest coś nie tak, ze pozwalam chłopu wejśc sobie na głowę. Tylko co robię źle i co w ogóle robić?

Gość gość
ile macie lat?

Gość gość
a pierdzi przy tobie ?

Gość gość
To po co sie meczysz ,odejdź.Zeby bylo dobrze w zwiazku to dwoje musi nadawc na tych samych falach.. Na dodatek chytrusik i leniuszek ..