Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tylko wykształceni faceci są dobrze wychowani uprzejmi i wiedzą

Polecane posty

Gość gość

jak obchodzić się z kobietą. Im bardziej człowiek naukowy, tym ma większą kulturę osobistą i wpojone zasady dobrego wychowania.

Gość kargulpapieżaomamił
pewnie :D że tak , film jest dowodem tego wychowania :D :D :D i przemocy słownej !

Gość rozliczyć sie
a wiesz co to wychowanie i inteligencja autorku ?Sądze że niewiele masz wspólnego :)

Gość gość
Wiem lepiej niż Ty, przynajmniej Cię nie atakuję, tak jak Ty to właśnie robisz.

Gość gość
masz racje, nie jest to żadna patologia chociaż

Gość gość
nie atakuje :) ujawniam tylko prawdę, czy to atak ? Nie umiem blefować , jak Ty ..i to też prawda , nie atak

Gość gość
Coś sobą reprezentują, świecą przykładem wokół. A taki robol... cóż, nie dość, że z niewielką wiedzą i zasobem słów, to jeszcze brutal, któremu chodzi tylko o jedno. Nikt mi nie wmówi, że jest inny, już takich spotykałam na swej drodze i zawsze starałam się unikać. Co innego intelektualiści... uprzejmi, wyrafinowani, oczytani, potrafiący dogodzić kobiecie.

Gość gość
ale wykształceni przejwiają inne cechy które ich utwierdzają w tym co powyżej. Sa szczerzy, uczciwi, prowadza sie przyzwoicie :D ,mają pokłady dobra :D pokory, umieją przyznac sie do błędu :),przeprosić, podziękować to tylko namiastka .... bez tego nie ma sie co szczycić byle"" jakim wykształceniem , czy dobrym wychowaniem :))

Gość od siedmu boleśći
co ro drobola ,wyżęj :) to słowa pewnie autora , cynika,PROSZ EMACIE PRZYKŁAD INTELIGENTA ::))):):D haha człowiem wykształcony ma umiar we wszystkim , a ludzi któzy fizycznie pracują powinien szanować tak jak i siebie samego , !

Gość gość
Zgadza się, kiedyś w podstawówce dokuczano mi a ja wpajałem sobie że osiągnę sukces, i osiągnąłem. Mam wykształcenie, dobrą pracę i doszedłem do tego własnymi siłami, a oni zostali robolami kelnerami i teraz to oni dla mnie są śmieciami.

Gość głupi jak pęk siana
26.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość Coś sobą reprezentują, świecą przykładem wokół. A taki robol... cóż, nie dość, że z niewielką wiedzą i zasobem słów, to jeszcze brutal, któremu chodzi tylko o jedno. Nikt mi nie wmówi, że jest inny, już takich spotykałam na swej drodze i zawsze starałam się unikać. Co innego intelektualiści... uprzejmi, wyrafinowani, oczytani, potrafiący dogodzić kobiecie. ukłony w twoja stronę ty tłumoku :) szacunek szczegolnie dla tych ludzi, wypadałoby

Ja się z tym nie zgodzę ;) Znam i wykształconych buraków, jak i niewykształconych kulturalnych panów ;) To zależy od wychowania a nie od wykształcenia... choć fakt, że jak rodzice wkładają dużo energii w wychowanie to i w wykształcenie też inwestują ale to nie jest reguła bo w życiu różnie się układa ;)

Gość gość
wole napieprzać garami wkuchi pomywac gotować i sprzątać jestem kimś :D

Gość gość
O proszę jaki atak na autorkę. Jakiś chłoptaś po ohapie nie wytrzymał i się zerwał. Gościu, właśnie pokazujesz jaki jesteś kulturalny z takimi inwektywami. Nie martw się, żadna porządna kobieta nawet na ciebie nie splunie. Szacunek należy się każdemu bez względu na zawód, ale ty sobą zaprezentowałeś teraz jaki przeważnie status kultury posiadają osoby z twoich kręgów.

Mój tata - miał bardzo nieszczęśliwe dzieciństwo, skończył tylko technikum. Jest "zwykłym" robolem ale dużo czyta, interesuje się światem, jest bardzo inteligentny :) Po prostu jego ojciec zmarł jak tata miał 15 lat i nie było pieniędzy, więc tata poszedł do mechanika żeby móc w domu pomóc ;) Ale głupi ani chamowaty nie jest i nigdy nie był ;)

Gość gość
przepraszam bardzi mój jest najmądrzejszy

Gość gość
Jestem prezesem dużej firmy, mój brat jest ''tylko'' mechanikiem ale to porządny koleś, w końcu pochodzimy z normalnego domu więc jest dobrze wychowany. Ale niektórzy jego koledzy z pracy niekoniecznie, a u mnie w firmie każdy chociaż na pozór stara się utrzymać pewne cechy klasy.

Gość gość
moj brachol jest księdzem, który nie ma nawet mgr ,trche ubolewam i namawiam go,ale niestety

Gość kwiatuszkowa
tak to prawda, mój były nie ma matury , skończył tylko LO i pracuje fizycznie.. na pozór inteligentny dobry uczciwy ale jakiś taki jakby z tamtych czasów, niby dobrze wychowany ale dla niego kobieta ma miejsce w domu z dziećmi ;/ gdy go porównam do ludzi, których poznaje teraz na studiach z pasjami, większą wiedzą i bardziej przystosowanych do życia w społeczenstwie to jestem w szoku. moj byly tyle stracił nie idac na studia