Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

FOTELIK SAMOCHODOWY

Polecane posty

Gość gość

Witam, z racji tego że mój maluch skończył 6 miesięcy przykładam się do kupna nowego fotelika, i stąd moje pytanie do mam które już zakupiły odpowiedni sprzęt, jaki polecacie, oczywiście chodzi mi najbardziej o bezpieczeństwo.

Gość gość
Coś z wałkiem brzusznym i głębokim zagłówkiem, np. Cybex, Kiddy i podobne.

Ja mam jakiegoś zaj.oba na punkcie Maxi Cosi i polecam jak opętana. Tak więc możesz spojrzeć na Maxi Cosi Priori. Jak dla mnie - super.

Gość gość
O matko w zyciu z osłoną tułowia! Toć dziecko wypada z tego. Cybex zaczyna wycofywać fotelki z oslona tulowia. Najlepsze beda foteliki tylem do kierunku jazdy. Ja mam besafe izi combi x3, ale jest nowszy besafe izi plus i axkid minikind i kidzofix. Sa tez britax dualfix. Wejdz na strone http://osiemgwiazdek.pl/category/rwf i kup ktorys z tych. Tylem najbezpieczniej.

Gość gość
Ja z kolei polecam Britax First Class Plus :) Bezpieczny, wygodny, praktyczny... Mielismy i bylismy baaardzo zadowoleni :)

Gość gość
Maxi Cosi Priori najlepszy

Gość karierka
Ja też mam maxi cosi a do niego śliczny śpiworek - fajnie się sprawdził zimą www.babyshopwawa.pl/pl/p850-spiorek_do_fotelika_samochodowego___maxi_cosi_pebble.html . Ogólnie fajne mają produkty, siostra ma wózek - też sobie chwali.

Gość gość
Masz 6 miesięczne dziecko i chcesz już kupić nowy fotelik? Takie wielkie masz to dziecko czy co? Już wyrosło?? Nasze dziecko ma 13,5 miesiąca i w swoim 0-13 jeszcze pojeździ przynajmniej ze 2 miesiące. _ a następny prawdopodobnie będzie Britax Max Way, montowany tyłem.. od 9kg.. jest to fotelik, który pozytywnie przeszedł szwedzki Test Plus,... polecał go również specjalista od fotelików (facet ma certyfikat odnośnie bezpieczeństwa związanego z fotelikami,. podróżowaniem dzieci itp... robiony u tych ludzi z foteliki.info czy jakoś tak).. Dobre też są te z Besafe... ale droższe