Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o ludziach którzy zagadują np na facebookudo osób które słabo znają

Polecane posty

Gość gość

w nocy? Czy to w ogóle przystoi dobrze wychowanemu człekowi? A może to ja mam przeczulenie

Gość gość
W czym masz problem? Jak ci to przeszkadza to w*******l go z kontaktów i już. A jeśli nie to zaakceptuj ten stan rzeczy.

Gość gość
no właśnie!wy..luzuj!:P

Gość gość
W celach *******a? Desperaci.

Gość gość
Na razie pytam co wy myślicie o takich osobach i czy według was nie kłóci się to z określonymi zasadami.

Gość gość
Nie rozumiem. Nie akceptujesz takich ludzi, więc nie przyjmujesz ich do kontaktów. Ludzie o różnych porach nie śpią, i nie musza być akurat z Polski. Można zablokować kontakty wtedy nie będziesz miała kłopotów.

Gość gość
Pytam stąd, że wczoraj napisał do mnie o drugiej w nocy chłopak, którego ledwo znam i najzwyczajniej w świecie pytał czemu nie śpię, co robię itp. Trochę mnie to zdenerwowało, bo do tej pory kontaktowaliśmy się tylko służbowo i to o normalnych porach, a nie...

Gość gość
Przyjełaś do znajomych więc musisz się pogodzić z tym że o każdej porze, w dzień i w nocy ktoś może do Ciebie napisać. Skoro Ty sama siedzisz i jeszcze nie śpisz to nie powinno Ci to chyba tak mocno przeszkadzać. Możesz nie odpisywać, możesz napisać że nie masz czasu rozmawiać bo jesteś czymś zajęta albo po prostu usunąć taką osobę, Możliwosci jest mnóstwo, więc po co rozkminiać takie tematy i narzekać. I nie ma to nic wspólnego z jakimiś zasadami, kulturą czy desperacją. Ktoś widzi że jesteś dostępna to i napisze - co w tym złego, jak sobie tego nie życzysz to zrób co trzeba i tyle.

Gość gość
Przyjęłam go dlatego, że zdarza nam się współpracować ze sobą na gruncie zawodowym, poza tym wydawał się normalnym, miłym facetem. Nie zaprzeczam - jest bardzo sympatyczny, ale nie jesteśmy przyjaciółmi, by rozmawiać na prywatne tematy.

Gość gość
Jeśli pytał się co robisz, czemu nie śpisz to uważasz że jest to rozmowa na prywatne tematy?? OMG :| to chyba jakieś prowo

Gość gość
Autorko - jeśli masz takie problemy to po cholere jesteś tak późno online, zrób się niewidoczna i nikt nie będzie Cie zaczepiał.

Gość gość
Dorośli ludzie a bawia się w podchody na portalach- a później przezywaja czemu ktoś do nich napisał w nocy, :o

Gość gość
Na facebooku też można podrywać ;)

Gość gość
Głupia cielicha, podbija ilość znajomych obcymi ludźmi a później jęczy że napisali do niej, debil! :D Następnym razem się zastanów kogo dodajesz do kontaktów jeżeli nie życzysz sobie żeby do ciebie pisali :P

Gość gość
Facebook może być również portalem randkowym