Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

potrzebuję prawdziwego faceta

Polecane posty

Gość gość
Dokładnie - tym wspólnym zainteresowaniem może być np sport. Jeśli lubisz pływać to swojego wybranka może spotkasz na basenie?? itd itd

Gość dr Hałs
Autorka tematu potrzebuję motznego i w miarę stałego ******** we wszystkie otwory ciała , łącznie z nosem i uchem 🖐️

Gość gość
A co to jest prawdziwy facet?

no wlasnie nie ma "prawdziwego faceta", kwalifikacja jest taka: chlopiec -> facet -> mezczyzna -> dojrzaly mezczyzna.... ;P

Gość gość
Mnie też bawi to pojęcie - prawdziwy facet :D Gatunek ludzki dzieli się na 2 płcie, co jest udowodnione naukowo, nie słyszałem nigdy o przypadku kwestionowania prawdziwości którejś z tych płci :D

Gość gość
To w takim razie co to jest ''prawdziwa kobieta''? Co musi mieć? Jaka musi być? Może forumowiczki nas oświecą skoro tak chętnie opisują typ ''prawdziwego mężczyzny''

Gość gość
o proszę, to normalny facet już jest nazywany ksieciem z bajki pewnie pisza zniewiesciale prawiczki albo babki które musza brac tych z najniższej polki

Gość gość
Co rozumiesz pod tym pojęciem ''normalny facet''? Który facet jest dla ciebie normalny a który nie? Zaraz można zweryfikować twoje wymagania.

Gość gość
to ja ten co zadałem "co to jest prawdziwy facet" i wiecie co my też powinniśmy chrzanić takie coś że chcemy prawdziwej kobiety a raczej facetki.No bo przecież świat dzieli się na mężczyzn i kobiety a nie facetów i kobiety albo facetów i facetki.

Gość gość
Skoro na mężczyznę mówi się facet to na kobietę można mówić w takim razie baba :D

Gość gość
00:57-no właśnie niech powiedzą co to jest prawdziwa kobieta.Kobiety to dziwadła i tylko od mężczyzn by wymagały.A same to są w większość bi a jak u mężczyzny coś takiego jest to już im to przeszkadza,bo chciałyby być pępkiem świata i żebyśmy się tylko nimi podniecali i mieli bzika na ich punkcie.Żałosne jesteście KOBIETY. Jak to wy mówicie na nas "Ehhh faceci" to my na was powinniśmy "Ehhh kobiety-facetki" 01:19-zgadza się, tylko uważaj co się nie obrażą i cię gorzej nie nazwą bo jak ja tak pisałem "baba" raz to mi mówiły że skoro piszę baba to na mężczyznę powinienem dziad.

Gość gość
A więc występuje pewna nieproporcjonalność mężczyzna - kobieta facet - ? Chłop/dziad - baba A wiec coś tu jest nie tak - co nie kafeterianki? ;)

Gość gość
Drogie Panie, ja wyszedłem właśnie z tych 99,99% zajętych przez piękne i piękniejsze, ale się nie rozdwoję! :( i do tego jestem wymagający, raczej dominujący, czasem rozpieszczam i często przytulam. Jak to jest, że wszyscy szukają tej jedynej miłości, która cholera wie gdzie się chowa, lecz nigdzie nie można jej znaleźć. Fajni ludzie nie chcą szukać na portalach takich jak sympatia bo uważają to za obciach i akt desperacji, więc wciąż pozostają w ukryciu przed światem, a przecież gdzieś tam jest partner wymarzony. To chyba najbardziej irytujący paradoks wrzechczasów :/

Gość gość
nie lubię jak ktoś mówi na mnie facet, mi to ubliża

Gość gość
nie jestes dziewica szkoda dziewice sa w cenie a tak no sorrry nie mozesz mi nic dac :)