Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Tylko atrakcyjni lub srednio atrakcyjni są wstanie zagadać do kogoś

Polecane posty

reszta co najwyżej zostanie wyśmiana więc tego nie robimy i siedzimy z ręką głęboko w nocniku [cześć]

O kurde ja teraz mam problem... od tygodnia nie mogę wyprostować lewej ręki :o

aha ja jako początkowy też tak miałem najważniejsze że by nie przesadzać bo wejdą zakwasy i łapa będzie n*******lać i w ogóle nie będziesz mógł nią ruszać przez jakiś czas

Tak No ręka mnie bolała ale to już mi prawie całkowicie przeszło :) A teraz mam z tym problem że jest jakaś taka sztywna - nie mogę jej wyprostować ile to może jeszcze trwać ?

nie wiem to zależy po za tym po zakończeniu ćwiczeń może wystąpić takie coś łapa jest napąpowana u mnie też tak było najważniejszy moment jest po ćwiczeniach wtedy mięśnie rosną nie w trakcie ćwiczeń tylko po i w tedy najważniejsza jest dieta pamiętaj rób przerwy w ćwiczeniach np 2 dni ćwiczeń 1 dzień przerwy to jest ważne wtedy robisz miejsce na mięśnie :)

Tak wiem co ile dni ćwiczyć dieta itp. No też miałem biceps napompowany. Ale przesadziłem z ćwiczeniami i ciężarem :D Ale wkurza mnie ta ręka

no to nie przesadzaj z obciążeniem nie ma co się męczyć :) długo ćwiczysz ? :)

Gość gość
Luzer jest b atrakcyjny fizycznie to nie dziwota że zagaduje.

Fajne macie pory rozmowy. :D Ja wczoraj byłem u tej fajnej aptekarki, i znowu na nią trafiłem, a były tam 3 okienka. :D Chyba już mnie kojarzy, pouśmiechaliśmy się do siebie, jakie rozmówki krótkie o tym co kupowałem. Ale znowu mężatka pewnie. Coś u mnie znowu w domu marudzenie o mojej przyszłości i pogrzeb mam w rodzinie.

looooser cześć :) x może ta farmaceutka nie jest mężatką x mi cały czas trują idz do pracy ty leniu cal rodzina :D

Gość gość
dziwisz się ble nierobie?

🖐️ Hehe to mam tak samo. :D A teraz jeszcze ten pogrzeb. **************** Chyba jest mężatką. Za pierwszym razem widziałem chyba obrączkę i pierścionek u niej na palcu. Ostatnio tylko obrączkę.

Gość gość
loser idioto I TAK BYŚ NIE MIAŁ U NIEJ SZANS, d***** też są miłe żartują uśmiechają się ale każdy wie że chodzi tylko o pieniądze

Gość gość
To ciekawe, bo tutaj co nie napiszę że jestem atrakcyjna, to automatycznie ludzie dopowiadają, że księżniczkuję i nigdy nie zagaduję, co nie jest zgodne z prawdą. Ale jest coś w tym może, że atrakcyjni mają mniej kompleksów, więc się mniej boją zagadać.

Tutaj to często wszystkich obrażają, jak widać. Muszą się wyładować. :) Dobranoc! 😴

looooser to trudno szukaj dalej x mówię wam jakie bluzgi na mnie lecą że nie pracuje :D x "Ale jest coś w tym może, że atrakcyjni mają mniej kompleksów, więc się mniej boją zagadać." zgadzam się

Hehe, nigdy nie mówiłeś chyba. U mnie teraz raczej rzadko, ale czasem się zbiera. 😴

Gość gość
ble JESZCZE RAZ DZIWISZ SIĘ DEBILU?

Gość gość
a co za długo konia waliles

Gość gość
to zwal swojemu kochankowi ble, pewnie będzie zadowolony