Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Karanie biciem

Polecane posty

Gość gość

Wiem, że był już kiedyś podobny topik na kafe... Czy byliście karani laniem i miało to na was jakiś wpływ? Ja dostałam ostry wpierdziel od ojca i matki bo nie podobały im się moje ubrania, które kupiłam sobie za zarobione przeze mnie pieniądze(wakacyjna praca i miałam na sobie bluzkę starszej siostry z dużym dekoltem... Miałam 15 lat, matka podarła mi ciuchy na strzępy a ojciec sprał prawie do nieprzytomności. Dziś mam 21 lat i zastanawiam się czy to normalne? Mam zły kontakt z ojcem do dziś, mało rozmawiamy, on często na mnie krzyczy, matka też jest dziwna. Czasem się trochę oberwało ale od tamtej pory boje się ich i szczerze powiedziawszy ich nie lubię.

Gość gość
bić za takie rzeczy to już patologia. Ale za inne widzi mi się gówniarzy trzeba prać. Choć by za to jak się dzieciak odnosi do matki lub ojca. A bywa i tak że się rozwydrzone bachory na matkę z łapami rzucają. Za to to bym chyba zabił.

Gość gość
Jeszcze za nauke obrywałam ale nie tak. Tamten moment mnie najbardziej załamał bo to było upokarzające porwali ze mnie ubrania i ojciec zlał mnie na gołą d**ę. Wstyd jak nie wiem :( Ale czasem mam pretensje do siebie, że tak go nie cierpię bo to mój ojciec, ale nie wiem nie potrafię...

Gość gość
Nienawiść rodzi nienawiść. Bicie to zawsze zły pomysł, chociażby nie wiem co dzieciak wyczyniał. Są inne kary.

Gość gość
wpierdool trza spuszczać bo inaczej sie dzieci nie wychowa

Gość gość
co to były za ciuchy?

Gość gość
9.34. Gościu. Ile dzieci wychowałeś?

Gość gość
Miałam na sobie białą bluzkę z długim rękawkiem siostry, taka prosta ale miała spory dekolt. I czarną spódniczkę a do tego szpilki. Dziewczyny się tak ubierały :/

Gość gość
dwójkę

Ja też byłam bita - i powiedziałam kiedyś moim rodzicom, że w życiu im tego nie zapomnę - że to wcale nie zrobiło ze mnie lepszego człowieka, że mam do nich o to żal Za oceny, za pyskowanie, jak coś się zepsuło, za wszystko dosłownie! Za ojcem do tej pory nie przepadam - toleruję - ale nie przepadam - jeżdżę do niego ja musze - na święta, urodziny - ale nie częściej.. Mama - on była tak bierna, taka wystraszona, tak się bała ojca - mam do niej żal, że nie potrafiła się przeciwstawić jemu, że nie potrafiła nas obronić - tez jej to powiedziałam!! Niech wiedzą, że nie byli dobrymi rodzicami - bo pieniądze to nie wszystko!!!