Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siwydymek12

Dziewczyny prosze rade

Polecane posty

Gość siwydymek12

Od pol roku spotykam sie z przystojnym facetem Ogolnie twardy mial charakter ale swietny w lozku Poniewaz moja sytuacja jest troche nie jasna musialam sie znim spotykac pokryjomu Nikt onas nie wie Zmienilam go bardzo bo stal sie czulym i troskliwym facetem no i w dodatku zakochal sie Mi tez z nim jest spoko ale on mieszka sam Wiadomo ze chcialam sie spotykac u niego wiec bylam tam moze 3 razy Dlaczego?Bo on zawsze mial jakas wymowke ze sasiedzi albo ze ma balagan Kurde wkurzal mnie z tym ale........zaczelam myslec Zawsze jak u niego bylam to cos dziwnego mi sie udalo zauwazyc On ma dwa pokoje i tylko w jednym mnie zawsze goscil Cos mi nie pasowalo w tym mieszkaniu Zaczelam sie pytac ludzi i kurde dowiedzialam sie ze mieszka z dwoma dziewczynami K***a szlak mnie trafil Mysle jak mu to powiedziec zeby sie przyznal Jak go podejsc?????Pomozcie

Gość siwydymek12
dodam jeszcze, że ponoć te dwie dziewczyny są parą! więc raczej nie mam podejrzeń, że mnie z nimi zdradza na boku, martwię się jedynie tym, że oglądając ich igraszki przejdzie mu ochota na mnie. zwłaszcza, że dostrzegam, że jest już mną chyba trochę znudzony, np nie odpowiada na moje liczne smsy od razu

Gość siwydymek12
dodam jeszcze, że ponoć te dwie dziewczyny są parą! więc raczej nie mam podejrzeń, że mnie z nimi zdradza na boku, martwię się jedynie tym, że oglądając ich igraszki przejdzie mu ochota na mnie. zwłaszcza, że dostrzegam, że jest już mną chyba trochę znudzony, np nie odpowiada na moje liczne smsy od razu

Gość stara modelka bez związku
Powiedz mu wprost o tym, że ku zaskoczeniu dowiedziałas sie o tym, że on mieszka ze wspolokatorkami. I zobaczysz jego reakcje. Moze wynajmuje bo brak mu kasy i dlatego mu wstyd i ci o tym nie powiedzial.

Gość siwydymek12
Kurcze tylko on ma kase Jak ja mu to powiem i mi sie ptzyzna to mi chyba serce peknie Chce sie zemscic ale jak