Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kurtka z myszka miki. kupic?

Polecane posty

Gość gość
ta zielona duzo ladniesza ale cena nokautuje!

Kurtka nie wygląda zachęcająco i cena też dość wygórowana. Widzę, ze teraz jest znacznie tańsza. Wątpię, żeby dziecku się spodobała. Z doświadczenia wiem, że dzieci wolą bardziej żywe kolory.

Gość gość
wiesz co wez ja za te 40 zl tylko zaproponuj zeby sprzedawca wyslal ci za 8 zl ekonomicznym i zaplac przelewem zaplacisz taniej o ile sie zgodzi. wyrobisz sie w 50 zl a nie w 167 jak ktos ci tu polecal

Gość gość
moja corka uwielbia szarosci , granaty i czernie ma 5 lat ;)

Gość gość
taka kurtka no to zawsze tak jest no przecie to wiadomo no :) www.youtube.com/watch?v=hTVVMwrJ-rk

ja synka ubieram neutralnie. do granatowej kurtki zalozysz zrowno zółte ,czerwone czy zielone spodnie. Do czerwonej nie załozysz zielonych jeansów, a do zielonej kurtki pomaranczowych jeansów, mysle ze czarna ,niebieska albo granatowa kurtka to dobra podstawa roznych stylizacji.

Gość gość
ta kurtka niedawno byla w CA na wyprzedazy za 69,90 nowa, a jak ktoś potrafi kurtkę wysłać za 8zł to gratuluję wiecie ile ksoztuje list 350g?? 7,50zł od 1 lutego za to kurtka na pewno waży więcej plus opakowanie! ogarnijcie się i nie wyzywajcie kogoś ze droga wysyłka przeczytajcie najpierw cennik poczty polskiej!!! ostatnio sprzedawałąm sporo rzeczy po dziecku i dopłąciłam mnóstwo pieniędzy z alisty bo ustawiłąm w all koszty wysyłki na 6 zł za bluzki i 8 zł za spodnei i okazało się że bluzki skasowane były 7,50 za list plus 40gr koperta a spodnei po 8,30 plus koperta, wszystko co ma 350g kosztuje 7,50zł list zwykły ekonomicnzy polecony a 350g to tyle co nic :/

Gość mama szczecin 87
tak mi sie wydawalo ze widzialam ja na wyprzedazy wlasnie za 69,99 w c&a , dwa miesiace temu. Calkiem porzadna nie typowy waciak taka przejsciowa byly jeszcze ciemno zielone.

Gość gość
no i autorko nie poszła twoja kurtka....

Gość gość
Ja swojej małej kupuję rzeczy na stronie allinside.pl. Kurteczkę na zimę i wiosnę również kupiłam na tej stronie, jestem bardzo zadowolona ze swych zakupów :D

Gość gość
Spadaj z tą reklamą