Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie do katoliczek

Polecane posty

Gość gość
Nie spowiadam sie z zycia intymnego, to juz by byla przesada. Mam tylko jednego partnera (maz), zadnych zboczen, celibatu tez nie, ale nie mam zamiaru opowiadac sie z tego ksiedzu. Jesli Bog istnieje, nie sadze, aby mial mi to za zle.

Gość gość
nigdy w zyciu nie stosowałam metod naturalnych, jeszcze na mózg nie upadłam, a te chore wymysły ksiezy którzy wala sie po katach i robia dzieci nie robia na mnie wrazenia

Gość gość
gość Ty postój, a ja się pokocham. x spoko,ja się mogą pokochać nawet stojąc ;)

Gość gość
Zadałaś pytanie wierzącym mamom. Mamy wierzące ci odpisują. O co ci zatem chodzi? Jestem wierząca i nie uważam, by Bóg mnie potępił za spontaniczny seks z jednym jedynym partnerem jakiego w życiu miałam i którego bezgranicznie kocham.

Gość gość
gość Nie spowiadam sie z zycia intymnego, to juz by byla przesada. x dziwne kompleksy,przecież to taka sama sfera życia jak każda inna.To jak -wyznaczasz Bogu okreslone tereny w swoim zyciu na ktore ma wstęp a na które nie?Coś jak wybieg dla pieska?Dotąd i nie dalej?Dotąd Boże możesz a dalej stop?Do sypialni mi się nie wtranżalaj? Niezła schiza... Albo Bogu się oddaje całe życie i czyni się Jego Panem albo wcale.Jak można wyznaczać Bogu jakieś kawałki swego życia?Przecież to trwanie w kłamstwie,wtedy wcale Bog nie jest Twoim Panem.. a na spowiedzi nie spowiadasz sie ksiedzu tylko Bogu...

Gość gość
Jaka jest idea spowiedzi? Skoro Bóg widzi wszystko i wie czy żałuję, czy nie. Po co ksiądz ma tego słuchać? A ładne z was katoliczki tak na marginesie. Wasze słownictwo na pewno Bogu jest miłe :P

Gość gość
a co masz do mojego slownictwa??

Gość gość
seks wolno uprawiac tylko dla ,prokreacji i nie wolno miec z niego zadnej przyjemnosci

Gość gość
Post zniknął, ale nie sądze by Bog pochwalał wulgaryzmy np. "wp*****lać się".

Gość gość
I KK od dawna mówi, że seks nie służy tylko prokreacji i jak najbardziej można czerpać z niego przyjemność, ale trzeba słuchać mądrych głów w kościele.

Gość gość
seks jest zawsze zly i trza miec za niego kare

Gość gość
a tam,jeśli jest tak wyluzowany że nic nie ma do spontanicznego seksu w gumie to co by tam mial mieć do hasla ''wp*****lać się'' :D

Gość gość
seks wolno uprawiac tylko dla prokreacji najlepiej zeby miec stado dzieci nawet w nedzy i nie mozna miec zadnej przyjemnosci

Gość gość
''którym grzechy odpuscicie tym bedą odpuszczone a którym zatrzymacie tym beda zatrzymane"-mówi coś Ci ten fragment?

Gość gość
do pani powyżej piszącej glupoty że niby tylko dla prokreacji:widać żeś dawno nie byla w kościele...

Gość gość
gość a tam,jeśli jest tak wyluzowany że nic nie ma do spontanicznego seksu w gumie to co by tam mial mieć do hasla ''wp*****lać się'' smiech.gif////////////Ale to w mojej wersji jest wyluzowany w Waszej jest surowy i zły. Więc marsz do spowiedzi.

Gość gość
seks jest najgorszym zlem jakim istnieje i mozna go pratykowac tylko dla prokreacji -tak jest gloszone od zawsze ,,w sredniowieczu malzonkowie musieli smarowac sie smoła i pierzem

Gość gość
seks wolno uprawiac tylko dla prokreacji najlepiej raz w roku zeby dziecko rodzilo sie co rok

Gość gość
Od średniowiecza trochę wody już upłynęło. Gdyby seks był zł, Bog by tak sprawił, że rozmnażalibyśmy się przez pączkowanie.

Gość gość
seks jest zly i wolno go uprawiac tylko dla prokreacji a mentalnosc od starozytnosci i sredniowiecza nic sie nie zmieniła

Gość gość
jak widać zmieniła. Seks jest dobry, sprawia przyjemność. Jak przyjemnosć moze być zła?

Gość gość
no właśnie mówię że widać że baardzo dawno nie byłas w kościele-tak gdzieś od przed-średniowiecza:)

Gość gość
zycie to musi byc cierpienie a kazda przyjemnosc jest zla a kobieta to istota gorsza nieczysta bezwartosciowa -tak jest gloszone od zawsze

Gość gość
57] [zgłoś do usunięcia] gość seks jest zly i wolno go uprawiac tylko dla prokreacji a mentalnosc od starozytnosci i sredniowiecza nic sie nie zmieniła x niech ktoś mi wyjaśni skąd biorą się takie -yy za przeproszeniem -egzemplarze ?:)

Gość gość
sredniowieczna mentalnosc jest niezmienialna

Gość gość
Idź odpocznij troluc****eden po długim i ciężkim poniedzialku.

Gość gość
aa już wiem-pigułek zapomniałaś zażyć rano...

Gość gość
wychwalano malzenstwa nieskonsumowane a malzonkom nakazywano rezygnacje z pozycia po splodzeniu dzieci nie wolno uprawiwac seksu malzonkom starym i bezplodnym -seks to tylko prokreacji jak krolik moze sluzyc

Gość gość
dokładnie-idz trolu obejrzeć serial :D