Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biczusss

faceci a problemy

Polecane posty

Gość biczusss

dlaczego faceci sa tacy skaplikowani i wyszukuja sie problemow ktore nie istnieja?wlasnie sie dowiedzialam od nazeczonego ze caly czas go olewam i ze jest u mnie na szarym koncu pomimo ze tak nie jest....naprawde nierozumiem czego oczekuje skoro cale moje zycie podpozadkowalam pod niego,zrezygnowalam ze wszystkiego zespolu tanecznego,przyjaciol a jemu dalej jest malo

Gość gość
Ma zaniżone poczucie wartości, albo szuka pretekstu do zerwania .

Gość biczusss
powiedzialam mu zeby mnie zostawil jesli jestem taka zla i go olewam to znowu obraca wszystko tak ze to ja go chce zostawic i ze to ja jestem ta najgorsza w kazdym badz razie co tylko powiem to obraca przeciwko mnie a w sobie nie widzi zadnego bledu

Gość facet po rozwodzie
Wiej! Parę latek w takim związku, a z twojej psychiki i poczucia wartości zostaną strzępy. On cię chce zaanektować na wyłączność

Gość gość
No to po co Ci taki który wpedza Ciebie w poczucie winy ? Całe życie tak bedzie .

Gość biczusss
pominelam wazny momet,mam 3letnie dziecko z poprzedniego zwiazku w ktorym wlasnie bylam kontrolowana na kazdym kroku i mam tez obowiazki zwiazane z dzieckiem wiec moze to wygladac ze go olewam bo dziecko ne zrozumie ze ma byc grzeczne bo mamusia np.chce porozmawiac przez telefon albo cvos w tym stylu ale on wie ze mam taka sytuacje i jak najbardziej zaakceptowal mala i mowi ze rozumie ze mam tez obowiazki a potem mi wyjerzdza ze go olewam.

Gość biczusss
macie racje....faktycznie tak jest bo nic nie jest spontaniczne tylko caly czas mysle co i jak mam zrobic zeby bylo wszystko dobrze...nie mowie nie jestem idealna ale naprawde sie staram a im bardziej sie staram tymbardziej jest zle.