Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

porzadny mezczyzna

Polecane posty

Gość gość
to jest porzadny facet, cala reszta to c***y, zlamasy i grubasy

Gość pomaranczlala
<3

Gość gość
mam 35 lat i tak wygladam moze dlatego, ze nie mam zony

Gość gość
i ty naprawdę wierzysz, że jak ktoś jest w miarę przystojny, rozebrany do pasa i zrobił sobie foto to jest "porządny" ? co ma piernik do wiatraka ? kolejna walnięta w czambuł !!

Gość gość
ja mysle, ze facet nie moze byc lichy, musi miec porzadny wyglad ... mysle rowniez, ze jak kobieta sie rozbierze do pasa biegniecie jak swinie do gowna

Gość gość
wy naprawde myslicie ze jak kobieta ma duze cycki i dlugie nogi to bedzie idealna zona i matka ? musicie byc walnieci w czambul !

Gość gość
Z takim wyglądem jak ze zdjęć to sobie szukaj, ale nie w PL Jesteś strasznie pusta, dla ciebie najważniejszy jest umięśniony brzuch i z******ta klata

Gość gość
zobacz sobie, co w wikipedii oznacza "porządny" i dopiero się wypowiadaj. mężczyzna powinien być zadbany, ale nie przesadzajmy. co do kobiet, nie wszyscy cenią sobie duże cycki, długie nogi, a ideałów, ze świecą szukać. więcej blachar na tym świecie niż idealnych kobiet.

Gość gość
Autorko pokaż swoją fote

Gość gość
Kolejna która marzy o ideale, a sama jak wyglądasz? Mężczyzna to nie tylko wygląd, to również charakter Przestań ludzi traktować jak towary

Gość pomaranczlala
Definicji to się po słownikach szuka, a nie na wikipedii, cymbale.

Gość gość
dlaczego mam doceniac charakter w brzydkiem facecie skoro wy nie doceniacie charakteru w kobiecie?? uwazam ze trzeba sie skupic tylko na wygladzie chociaz bedzie jakas przyjemnosc z tego, w innych kwestiach mozna isc na kompromis

Gość gość
Mierzysz wszystkich facetów swoją miarą pustaku, ja nie byłbym w stałym związku choćby z najpiękniejszą laską świata gdyby charakter miała do d**y

Gość gość
ale też nie byłbys z najbrzydszą gdyby miała cudowny charakter

Gość gość
no raczej ze nie bylbys z najpiekniejsza laska na swicie bo nawet nie splunela by na ciebie, co nie zmienia faktu ze jak cycki, dupa i twarz wam sie w kobiety podoba to uwazacie ze bedzie rowniez porzadna ... jako kobieta nie widze sensu zeby facetow rowniez nie wybierac za wyglad bo kazdy facet to pustak

Gość gość
jako kobieta nie widze sensu zeby facetow rowniez nie wybierac za wyglad bo kazdy facet to pustak Ciekawe czy na ciebie najwiekszy przystojniak by nei splunął. Taka jesteś mądra to opisz siebie albo poka fotę.