Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość barbara 38 lat

Dziewczyna mojego syna była prostytutką i teraz problem z rodziną

Polecane posty

Gość gość barbara 38 lat

Mój syn ma 19 lat, ostatnio związał się z kobietą która pracowała kiedyś jako prostytutka. Dziewczyna jest 4 lata starsza od niego. Ja postanowiłam że zaakceptuje związek syna, nie mam do niego pretensji że związał się z taką dziewczyną. Jego życie, jego decyzja. Gorzej jest z moim ojcem który wyznał mi że korzystał z usług tej dziewczyny, jeszcze gorsze jest to że mój ojciec wtrąca się w życie mojego syna tak jak kiedyś wtrącał się w moje, przez niego rozwiodłam się z ojcem swojego dziecka. Bo mojego męża też nie akceptował a mój syn bardzo liczy się ze zdaniem dziadka ale ostatnio pokłócił się z nim i to bardzo. Syn nawet przyjął moje panieńskie nazwisko (ze wzgląd na dziadka) dołącz do swojego nazwiska po swoim ojcu drugi człon. Dzisiaj mój ojciec powiedział mi że jak syn nie zerwie z tą dziewczyną to na pewno on nie da mu pieniędzy na prawo jazdy oraz studia (które mu obiecał) a mój syn wybrał dziewczynę. Ja mu nie będę tego związku odradzać.

Gość gość
Dziadek ****** panienke - dziwke, a teraz ona jest miloscia wnuczka ?

Gość gość
Barbara, weź koło i się p*****lnij w czoło. Już gorzej na kafeterii chyba być nie może. Chociaż...

Gość gość barbara 38 lat
Nie podszywajcie się pode mnie, nie życzę sobie. Tak, taka prawda mój ojciec zdradzał moją matkę, całe życie był egoistą, nigdy nie wybaczę mu tego że doprowadził do mojego rozwodu bo to jest ewidentnie jego wina. Na mój ślub nawet nie przyszedł a mój były mąż miał go dosyć. Ja dla swojego ojca jestem jedynym dzieckiem a mój syn jedynym wnukiem.

Gość kdeeeee
Nie zły numer z tego twojego tatusia!!!! ale ma rację, po co chłopak ma sobie z taką życie marnować.

Gość gość
Jebniety staruch!

Gość Mill

Najpierw uwolnij siebie i swojego syna od wpływów dziadka. Stary nie ma prawa wtrącać się w wasze życie. Później zajmij się tą kurevką co ...iła wszystkich facetów w mieście.