Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość barbara 38 lat

Dziewczyna mojego syna była prostytutką i teraz problem z rodziną

Polecane posty

Gość gość barbara 38 lat

Mój syn ma 19 lat, ostatnio związał się z kobietą która pracowała kiedyś jako prostytutka. Dziewczyna jest 4 lata starsza od niego. Ja postanowiłam że zaakceptuje związek syna, nie mam do niego pretensji że związał się z taką dziewczyną. Jego życie, jego decyzja. Gorzej jest z moim ojcem który wyznał mi że korzystał z usług tej dziewczyny, jeszcze gorsze jest to że mój ojciec wtrąca się w życie mojego syna tak jak kiedyś wtrącał się w moje, przez niego rozwiodłam się z ojcem swojego dziecka. Bo mojego męża też nie akceptował a mój syn bardzo liczy się ze zdaniem dziadka ale ostatnio pokłócił się z nim i to bardzo. Syn nawet przyjął moje panieńskie nazwisko (ze wzgląd na dziadka) dołącz do swojego nazwiska po swoim ojcu drugi człon. Dzisiaj mój ojciec powiedział mi że jak syn nie zerwie z tą dziewczyną to na pewno on nie da mu pieniędzy na prawo jazdy oraz studia (które mu obiecał) a mój syn wybrał dziewczynę. Ja mu nie będę tego związku odradzać.

Gość gość
Mówisz poważnie?

Gość gość barbara 38 lat
Mówię bardzo poważnie. Mój ojciec to stary, podły egoista. Zdradzał moją matkę a teraz mojemu synowi stawia warunki. On doprowadził do mojego rozwodu, nigdy mu tego nie wybaczę. Ja jestem jego jedynym dzieckiem a mój syn jego jedynym wnukiem.

Gość gość
hahahha :D d***** syna spała z Twoim ojcem ? hahaha nie mogę, poważnie nie mogę, brzuch mi rozrywa i sikam ze śmiechu. Ale poważnie????? hahahah no nie mogę, hahahha dobry żart na dzisiejszy wieczór :D hahahha dobre prowo, dobre - uśmiałam się hahahaha

Gość gość
mądry ojciec z doświadczeniem życiowym, a któż to planuje życie z oraną zużytą prostytutką?chłopak młody głupi myśli k*****m a nie głową a takie już wiedzą jak chłopem manipulować, nikt d***** nie chciał bo wiadomo to syn na nią poleciał, tobie się dziwie że nie masz z tym problemów, ale będzie miał życie z byłą d***** a jak zaczną się odzywać byli klienci albo jak będą mieli dzieci a tam stare zdjęcia matki na stronkach, prostytutki to nie materiał na żone, niech tam one robią swoje a żony niech sobie szuka gdzie indziej, jak mój syn by się związał z d***** też by nic nie dostał

Gość gość
mądry ojciec z doświadczeniem życiowym, a któż to planuje życie z oraną zużytą prostytutką?chłopak młody głupi myśli k*****m a nie głową a takie już wiedzą jak chłopem manipulować, nikt d***** nie chciał bo wiadomo to syn na nią poleciał, tobie się dziwie że nie masz z tym problemów, ale będzie miał życie z byłą d***** a jak zaczną się odzywać byli klienci albo jak będą mieli dzieci a tam stare zdjęcia matki na stronkach, prostytutki to nie materiał na żone, niech tam one robią swoje a żony niech sobie szuka gdzie indziej, jak mój syn by się związał z d***** też by nic nie dostał

Gość gość
0/10

Gość gość
gość-2014-02-27 17:45:08 A widzisz co autorka napisała 1. Najpierw jej tatuś doprowadził do jej rozwodu, czym zniszczył jej szczęście, pewnie myśli do tej pory że miał rację. 2. Teraz ten starszy pan który sam nie jest w porządku niszczy szczęście jedynego wnuka jak zniszczył szczęście jedynego dziecka. Pomyśl gdy twój syn czy córka albo wnuk czy wnuczka będą chcieli sobie ułożyć z kimś życie a ty to zniszczysz.

Gość gość
To zazdrość Albo oto że wnuczek posuwa jego kobietę albo po prostu widzi we wnuczku małego chłopca