Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dostająca świra

CO TO MOŻE BYĆ? POMOCY!!

Polecane posty

Gość Dostająca świra

Witam , a więc mam pytanie. Staramy się z mężem o dzidziusia 3 dni po terminie miesiaczki postanowilam zrobić test ciążowy druga kreska wyszła widoczna tylko i wyłącznie pod odpowiednim kątem. Nastepnie dostalam bólu miesiączkowego i 2 dniowego okresu gdzie normalnie twa 6 dni, po tygodniu zrobiłam test i również wyszedł cień drugiej kreski ale juz bardziej widoczny. Czy możliwe jest, że jestem w ciąży? czy ktoś tak miał ? czy poprostu sobie wmawiam ? smutas.gif

Gość gość
To może byc poronienie które sie nie wyczyściło dokładnie. najlepiej zrób betę i sprawdź przyrost.

Gość gość
myśle, że nie jesteś w ciąży

Gość czipikaoo
Ciąża i krwawienie? Hm, nie sądzę... Poza tym co to za "moda" na dopatrywanie się na siłę drugiej kreski, przecież test jest zrobiony tak, by w razie ciąży druga kreska była normalnie widoczna. U mnie w 1 dniu spodziewanej miesiączki były dwie grube kreski, nie musiałam oglądać testu pod jakimiś specjalnymi kątami...

Gość Dostająca świra
Nie chce się nakrecać chodzi o to, że nigdy nie mialam tak krótkiego okresu.

Gość gość
Zrób betę wtedy sie dowiesz. Bo rzeczywiście możesz byc w ciąży a krwawienie sie zdarza w ciąży.

Gość Dostająca świra
zwłaszcza że bylo takie krótkie i w końcówce było plamienie co też nigdy mi sie nie zdarzało. ;)

Gość czipikaoo
Każdy ginekolog Ci powie, że krwawienie w ciąży nie jest normalny - zawsze jest to niepokojący objaw!

Gość Dostająca świra
macie racje i pewnie tylko mi sie zdawało.. ehh..

zrob bete mozna krwawic lekkko na poczatku ja tez myslalam ze jestes w ciazy bo okres miala 2 dnia a nie 5 i widzialam cien kreski ale nie bylam :)

Gość Dostająca świra
a więc żadna z pań tak nie miala i nie mam sie co łudzić ?

Gość gość
kobieto p********a czy ty słyszysz co dziewczyny tobie radzą???Weź się ogarnij i idź na betę a potem myśl. Czy ty jestes ogarnięta??

Gość czipikaoo
generalnie nie ma się co łudzić, bo po co się rozczarować później? Życzę Ci, aby się udało, ale postaraj się nie nastawiać zbyt pozytywnie. Lepiej się mile zaskoczyć niz przykro rozczarować.