Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gra w Lotto to podatek dla głupców

Polecane posty

Gość gość

Ludzie, proszę pomyślcie trochę i nie grajcie w Lotto, nie kupujcie zdrapek itd. Szansa wygrania szóstki to jeden do 14 milionów, wiem że lubicie żyć złudzeniami, ale naprawdę to nie ma sensu, lepiej te pieniądze zaoszczędzić, lepiej je nawet przepić niż wydać na Lotto. Nie bez powodu spółki takie jak Totalizator sportowy są monopolistami w każdym kraju, rządzący dobrze wiedzą, jaki to świetny biznes i dlatego nie pozwalają na konkurencję. Kupując losy sami się opodatkowujecie za głupotę!

Gość gość
1:!4 milionow to przy jednym losowaniu grajac za kazdym razem np 3 zaklady znacznie zwiekszasz szanse ze kiedys wygrasz

Gość gość
a ja to traktuje jak podatek od marzeń :) warto dac 3 zeta za takie fajne marzenia :)

Gość gość
w każdym losowaniu jest szansa 1 do 14 m, nawet jak grasz 10 lat, każde losowanie jest nowe, stare liczby mogą się powtórzyć

Gość gość
najlepsze że większość ludzi na tym forum wierzy że wpisy typu "przy 3 zakładach szansa na wygraną znacznie wzrasta" są pisane przez przypadkowych ludzi. To wpisy ludzi, którzy dostają $$$ za reklamowanie lotto na różnych forach i portalach społecznościowych, pojawiają się regularnie

Gość gość
jestes w bledzie szansa trafienia szostki rzucajac kostka to 1:6 ale rzucajac 15 razy dosc pewnym jest, ze ta szostka 2-3 razy padnie

Gość gość
analogicznie: szansa trafienia szóstki 1:14 000 000. grając w lotto 50 000 000 razy jest bardzo prawdopodobne, że się wygra

Gość gość
50 milionów? więcej się straci niż wygra

Gość gość
a ja znam dwie osoby, które walnęły szóstkę w lotto

Gość gość
i stali sie szczesliwsi? na co wydali kasiore?

Gość gość
ja znam osobiście 8 osób, które wygrały w Lotto, 3 z nich wygrały za pierwszym razem! To się naprawdę opłaca