Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona 19833

Dlaczego wśród facetów spada zainteresowanie kobietą

Polecane posty

Gość Ona 19833

po drugim spotkaniu, które zakończyło się w łóżku ? U mnie się to zdarza nagminnie :( starszy, czy młodszy nagle przestaje się mną interesować, nie poświęca mi już tyle uwagi i czasu co wcześniej, chociaż na początku wydawał się bardzo zainteresowany. Na moje pytania twierdzi, że coś sobie wymyślam, a ja czuję ten narastający dystans :( jest to frustrujące dla mnie. Obecnie jestem w takiej sytuacji i nie wiem jak mam zareagować.

Gość Ona 19833
czy już nie mogę poznać faceta, który oszaleje na moim punkcie ? Nie chcę byc ostatnim punktem na liście jego zainteresowań :/

Gość gość
Naoglądałas sie seksu w mielkim miescie i wydaje Ci się że faceci beda za Toba latać. Nie będą. Przestali Cie szanować, bo okazałś się łatwa.

Gość gość
bo takie kobiety są do roochania a nie do brania ich sobie za partnerkę

Gość gość
Ja mam odwrotnie, nie moge sie opedzic. Chcialam faceta na jedna noc, a ten sobie potem wyobraza nie wiadomo co, wydzwania, nachodzi, chce czegos wiecej. O co kaman?

Gość Ona 19833
To jest po prostu smieszne o czym piszecie..Dwoje dorosłych ludzi decyduje się pójść do łózka, są dorośli, wolni i on póżniej ma mnie za łatwą ?! To tylko potwierdza fakt, że jest burakiem i prymitywem. Niech ma odwagę i mi powie wprost, że jestem łatwa i dlatego mnie olewa to go wyśmieję !

Gość gość
19.37 bo chcą cie jeszcze p******* idiotko NIE CHODZI IM O MIŁOŚĆ

Gość gość
Dobra , nie jesteś łatwa tylko wyzwolona ale widocznie kiepska w łóżku.

Gość Ona 19833
Poza tym mam swoje lata i nie jestem panną na wydaniu.

Gość gość
bo nikt nie potrzebuje mieć takiej dziwy co każdemu wskakuje do łoża?

Gość Ona 19833
Jeśli tak jest to nie chcę mieć już z nim nic wspólnego. Po pierwszym spotkaniu, które zakończyło się w łózku nadal był mną zachwycony, teraz się coś porobiło wyjątkowo beznadziejnie :/

Gość gość
dasz mu czego chciał, to po co ma się starać. Najedzony lew nie poluje.

Gość gość
19:42 jednemu rzeczywiscie o to chodzilo, ale ze mial malego(cos jak moj kciuk) to pogonilam, a drugi byl nastawiony na dluzsza relacje

Gość Ona 19833
Skąd wiesz, że wskakuję każdemu do łoża ? Nie masz podstaw, żeby tak twierdzić.

Gość gość
lepi dymać kozy bo jeszcze dodatkowy jest bonus w postaci mlika......gupie pipy

Gość gość
a myślisz że seks gwarantuje miłość? po 2 spotkaniach nie da się dobrze poznać, a później po prostu cie poznali i nie chcą cie znać, większość po prostu chciała cie raz z******c

Gość Ona 19833
Ok. Skoro się o mnie nie stara i jak twierdzicie zakończył polowanie to ja kończę tę relację i już z nim więcej nie pójdę do łóżka.

//Dwoje dorosłych ludzi decyduje się pójść do łózka, są dorośli, wolni i on póżniej ma mnie za łatwą ?!// x Nie facet tylko inne kobiety. Dajesz się napuścić jak ostatnia naiwna. Masz dowód na tym forum, że baba babie gorszym wrogiem niż g****iciel w ciemnym lesie. Ze swojej strony dodam, że stosuję zasadę trzech spotkań. Jeżeli na trzecim do niczego nie dojdzie... NASTĘPNA. A już będąc naprawdę czepialskim to mógłbym powiedzieć, że każda jest łatwa bo każda z kimś do łózka pójdzie.

Gość Ona 19833
Wcale nie twierdzę, że seks gwarantuje miłość, tylko chcę mieć po prostu jasną sytuację. Po co mam marnować swój cenny czas na kogoś, kto mnie olewa i łudzić się nadzieją, że "może mi się tylko tak wydaje". Muszę z nim poważnie pogadać.

czy wszyscy ci faceci, z którymi idziesz do łóżka, pociągają cię niesamowicie i seks jest super? czy po prostu sypiasz z nimi, żeby któryś z nich zdecydował się na stały związek? - nie rozumiem, czemu pytasz na forum, zamiast zapytać tych facetów. iść z nimi do łóżka masz odwagę, a zapytać, czy cię chcą na stałe, to już nie? :D

Gość Ona 19833
Alicja Donnikova chodżę tylko z tymi do których czuję silny pociąg fizyczny. Masz rację..trzeba zadac to pytanie wprost.

zazdroszczę, ja silny pociąg fizyczny czuję do jednego na milion ;) - co ty na to, żeby zanim pójdziesz do łóżka zapytać, jakie ma wobec ciebie zamiary? każdy traktuje seks inaczej, jedni jako zabawę/sport, inni jako wstęp do związku. niech facet się określi, żebyś potem nie czuła się wykorzystana. i tyle. po co masz się potem zadręczać :)

Gość Ona 19833
Masz rację, ale weź pod uwagę, że faceci to kłamliwi egoiści. Potrafią naopowiadać różnych bajek. Każdy chce związku. Poza tym nie chodzę z pierwszym, lepszym do łóżka. Musi się mi naprawdę podobać, żebym się zdecydowała.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Nie traktuj tego jako osobisty przytyk ale jesli idziesz do lozka i po lozku zaczyna spadac zainteresowanie i ta historia powtarza sie raz drugi i trzeci to moze zastanow sie co takiego robisz ze to zraza?

"Masz dowód na tym forum, że baba babie gorszym wrogiem niż g****iciel w ciemnym lesie." - "Masz rację, ale weź pod uwagę, że faceci to kłamliwi egoiści. Potrafią naopowiadać różnych bajek." - myślę, że powinniście się umówić. oboje prezentujecie podobne podejście do płci przeciwnej. chociaż nie wiem, czy z takim podejściem warto się w ogóle umawiać?

Gość Ona 19833
Wyjaśnię jeszcze coś...liczę się z tym, że jak chcę związku to nie idę z facetem do łózka na drugim, trzecim spotkaniu, tylko poznajemy się dłużej..jednak tu sytuacja wyglądała nieco inaczej. Raz, że odległość między nami dość duża; dwa : miałam na myśli drugie spotkanie z seksem. Po pierwszym spotkaniu na którym było łóżko nadal był mną bardzo zainteresowany. Wszystko się zepsuło po drugim spotkaniu.

"Wyjaśnię jeszcze coś...liczę się z tym, że jak chcę związku to nie idę z facetem do łózka na drugim, trzecim spotkaniu, tylko poznajemy się dłużej" - a jaka logika jest w tym, ze sypiasz z tymi, z którymi nie chcesz związku, a odwlekasz seks z tymi, z którymi ów związek planujesz? bo chyba powinno być odwrotnie.

Gość Ona 19833
Alicja Donnikova wcale nie twierdzę, że wszyscy tacy są. Mam nadzieję, że istnieją również i ci wartościowi. To, że tak napisałam świadczy o tym, że miałam do czynienia z facetami, którzy żeby zaciągnąć kobietę do łózka potrafili nieźle naściemniać.

Gość Ona 19833
Alicja Donnikova właśnie, że nie powinno być odwrotnie..odwlekam pójście do łóżka, kiedy czuję, że oprócz pociagu fizycznego jest coś jeszcze...kiedy zaczynam się podkochiwać. On mógłby potraktować seks"mechanicznie", a ja zaczynam wkładac w to emocje. Byłoby mi ciężko się pozbierać gdyby po seksie mnie zostawił. Dlatego najpierw chcę się upewnić, czy facet przejawia coś więcej niż tylko ochotę na seks.

Gość gość
faceta zainteresowanie nie spada gdy przekonuje sie ze jest latwa, facet lata za kobieta az ja nie przeleci, wiec jego zainteresowanie nia trwa do momentu zaliczenia jej, wiec nalezy odwlekac seks mozliwie najdluzej by moc cieszyc sie facetem:)