Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona 19833

Dlaczego wśród facetów spada zainteresowanie kobietą

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia ææ
21.22 Bzdura

"Alicja Donnikova właśnie, że nie powinno być odwrotnie..odwlekam pójście do łóżka, kiedy czuję, że oprócz pociagu fizycznego jest coś jeszcze..." - nie, po prostu wmawiasz sobie "coś jeszcze" na podstawie pociągu fizycznego, nie znając dobrze tych facetów. mężczyźni nie lecą na odwlekanie pójścia do łóżka, to mit.

Gość samiec 007
@Alicja Donnikova "Wyjaśnię jeszcze coś...liczę się z tym, że jak chcę związku to nie idę z facetem do łózka na drugim, trzecim spotkaniu, tylko poznajemy się dłużej" - a jaka logika jest w tym, ze sypiasz z tymi, z którymi nie chcesz związku, a odwlekasz seks z tymi, z którymi ów związek planujesz? bo chyba powinno być odwrotnie. - nie znam Cie , ale Cie lubie Alicja :D, Autorko k****a mac LOGIKA..LOGIKA...LOGIKA.. FFS

Gość Ona 19833
Alicja Donnikova może masz rację. Ktoś tu napisał, że trzeba odwlekać jak najdłużej pójście do łózka, żeby cieszyć się facetem... To ja mam pytanie do tej osoby: po co mi facet jak nie mogę uprawiać z nim seksu? Bez sensu...

Gość Ona 19833
Może i jestem kiepska, kto wie...ale uwielbiam to robić :)

to teraz popracuj na techniką, może przestaną uciekać. Tak już całkiem serio - jeżeli jesteś "łatwa" to interesują się Tobą faceci którzy takie kobiety lubią. Sami też są "łatwi", więc nie oczekuj od nich specjalnego przywiązania. takie znajomości są na raz, dwa razy. Więc nie dziw się, że jesteś potem olewana.

Gość Ona 19833
Jak chcą to niech uciekają. Skoro nie czują "iskry" to nawet technika nie pomoże. Odpuszczę sobie na chwilę obecną facetów i skoncentruję się na ważniejszych kwestiach. No trudno..

Gość samiec 007
@Ona 19833 - moim zdaniem jestes zdesperowana facet i to widac. Facet to wie w ciagu pierwszych 5 minut. Jak sie mu dajesz to beirze, co ma nie brac, bylby glupce. Ale potem sobie mysli, skoro taka laska tak szybko chodzi do wyra, to ilu juz musialo byc przede mna ? jestes wyzwolona, ale obrzydzasz. Mnie takie latwe panienki w ogole nie kreca.

Gość samiec 007
jestes tansza niz protytutka to co tu szanowac, wez sie punkij , przepraszam p*****lnij w glowe, moze cos zaskocze w tej lepetynie. Jak idziesz z prostytutk na dinner date, to tez z nia flirtujesz przez godzine na kolacji a potem zasuwasz do hotelu /domu na seks. dziekuje dowidzenia. Masz zesrany radar i nie jest to wina facetow tylko Twoja. Moja rada: kup sobie wibrator, i przed kazda randka, zrob sobie dobrze, i wtedy z trzezwym umsylem idz na spotkanie.

Gość Zuzanna Amelia ææ
22.33 - albo jestes kobieta ktora probuje pisac jak facet albo jestes nieatrakcyjnym prawikiem. To podobno mniej wiecej to samo. Jak faceta kreci baba to pojdzie za nia nawet gdyby sie towarzysko macala ze wszystkimi swoimi kolegami i robila loda innemu gosciowi. Moze nawet wiedziec ze taka baba kocha innego a i tak jak bedzie mial szanse to zrobi wszystko zeby z nia byc.Wiec to na pewno nie o to chodzi.

Gość Ona 19833
Zuzanna Amelia ææ też tak myślę...

Zuza - nie obrażaj facetów. Nie każdy rzuci się na możliwość załapania kiły. Natomiast Ci co się rzucają nie oddzwaniają ;)

Gość samiec 007
@Zuzanna Amelia ææ - nieskromnie powiem, ze sie pomylilas w osadach. :) nie jestem nieatakcyjny i nie jestem prawikiem. Mowie swoj punkt widzenia. I sytuacje ktora opisals to dla mnei turn off. Chyba ze sytuajca ma miejsce na syberii gdzie jest tylko 1 atrakcyjna samica w prminiu kolejnych 2000 km. :d

Gość Ona 19833
Poszłabym z nim do łóżka na 30 tym spotkaniu, a tu zonk..na 40 tym mówi mi, że "nie wie czego chce" i tez może przejawiać brak zainteresowania moją osobą, albo kogoś nagle poznał i stracił zainteresowanie.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Moor - lepsza kila niz mogila nieudanego zwiazku.

Ona - mam wrażenie, że jesteś mieszanką kiepskiego gustu i jeszcze gorszego podejścia.

Gość gość
po co ma się starac skoro już na starcie dostal to co chciał:D?

Gość Ona 19833
Moorland Wrażenie możesz mieć ...to tylko forum ;)

Gość Ona 19833
Ok. Dostał to, co chciał i już więcej tego nie dostanie ;)

Gość autorko ilu mialas partnerow
seksualnych?

Gość do alicji donnikovej
alicjo, czy bzykasz sie bez zwiazku? fuj fuj fuj

Gość Ona 19833
Jak nie chce to niech się wypcha. Straciłam do niego szacunek i jesli jest jak piszesz to nie jest człowiek, którego poznałam tylko zupełnie inna osoba. Zal mi go ;) a teraz możesz po mnie pojechać :D

Gość Ona 19833
Partnerów miałam 9 i mam 30 lat.

tak, Twój szacunek to na pewno coś na czym bardzo mu zależy. Głowa do góry i nie daj się więcej w******* (dosłownie i w przenośni). Trochę mniej naiwności następnym razem.

Gość samiec 007
Ona 19833 Partnerów miałam 9 i mam 30 lat - jak dla mnie to o 7 za duzo. Jak mozna 9 razy popelniac ten sam blad ?

Gość Ona 19833
Moorland skoro mu nie zależy na moim szacunku to jest zwykłym gnojem i tyle. Nie spodziewałam się tego po nim, no ale cóż....bywają ludzie i parapety. Trochę emocji w to włożyłam i tego mi najbardziej szkoda :( za dużo z siebie dałam i za mało otrzymałam. No, ale życie mi to jakoś zrekompensuje na pewno :)

Zastanów się jak ludzi oceniasz, bo sama przyznałaś, ze to nie pierwszy raz. I będzie dobrze.

Gość gość
sex przed ślubem nie przynosi nic dobrego, radzę Ci iść do spowiedzi i zmienić postępowanie, zobaczysz czy nie lepiej:)