Gość lorealkaM Napisano Luty 27, 2014 Tak jak w temacie, zazwyczaj po zimie mam pare kilo więcej i jak już dochodze do 70kg to dopiero włącza sie hamulec i w ok 2 miechy sie mocno pilnuje i na wiosnę, lato wyglądam calkiem calkiem. Juz własnie zaczelam, chociaz przyznam sie ze to juz trzeci raz w tym roku zaczynam i nie moge cos utrzymac sie w ryzach. Moze tym razem. Wczoraj dzionek na samych jogurtach z otrebami, po poludniu szybki marsz Dzis jajecznica, 2 wafle ryzowe, kotlety wołowe z kiszona kapustą, po marszu piers z kuraka w samym jajku na odrobinie oleju i korniszon i jogurt z bananem i otrebami Jutro znow same jogurty I tak jogurt praktycznie co drugi dzien, bedzie tez dzien na samych jablkach-wtedy kiedy nie bede nic cwiczyc i maszerowac-chyba w niedziele dzien jablkowy zrobie. Waga pomalu idzie w doł, po dniu jogurtowym jest zawsze ok kilo mniej. Jak ktoś chetny to fajnie by bylo - bo mozna naprawde w szybkim czasie sie zmotywowac do wspólnego gubienia kiloskow - a ze może nie zdrowo - czy ja wiem, nie tykam w czasie odchudzania slodyczy, bardzo malo pieczywa wtedy - jedynie rano cos z grahamek czy razowego, do tlustego tez sie nie zblizam, maseł margaryn nie uzywam, zamieniam na serek naturalny - najgorzej jest mi zacząc - juz robilam przymiarke 1 stycznia, 1 lutego, teraz nie czekam na 1marca bo znów może byc skucha, zaczelam wczoraj bo do wiosny malo czasu wiec spinam pośladki i do diety i do jakiegos ruchu Zapraszam chetne do wyscigu o ladna figure na wiosne, lato Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach