Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

boli Cię cooo?

Polecane posty

Gość gość
Popchła:D o nie ha ha ha padłam:P:)

Gość gość
C.i.o.t.a jestes to Cie zostawilam, a wiec nie becz tylko jajka sobie przyszyj

Gość gość
cza szanowac język nie nadwyrezac . to co popchła cie na ten kontener czy nie ?

Gość gość
Kto by chcial taki koński ryj jak twój hahaha chyba tylko jakiś nie wyżyty murzyn. Chajs mnie nie zdegenerował glupia p**do. Jednak mój portfel odj**** ci w palme

Gość zakochany w Magdzie
tak, boli mnie i to bardzo, i bardzo przykro mi z tego powodu, z tego jak się kiedyś zachowałem, jak Ty się zachowywałaś teraz wiem, że moje życie bez Ciebie nie ma najmniejszego sensu i zastanawiam się czy nie zakończyć mojego cierpienia bo to i tak już nie ma sensu przepraszam

Gość poranna kafka
nie będę się wymądrzała,bo zapewne jesteś dojrzałą osobą albo to prowo ,może być i tak ale nie Ty dałeś sobie życie i nawet taki dramat nie może mieć wpływu na snucie takich ...planów i to krótkowzrocznych :P każdy z nas ma takie "doświadczenia",coś się wydarzyło,niezażarło, bywa ,że ludzie wchodzą kolejne związki u ukrywają,ze kochają byłą lub byłego ...uważam,że to bardzo przykre bo okłamują swoich partnerów,tylko po to by nie być samemu,ale może to jest jakiś sposób na ,...ale to już nie moja sprawa ...to taki czas,że po głowie snują się różne sprawy z przeszłości,czy życie bez ukochanej osoby nie ma sensu?to byłoby grzechem tak twierdzić,jest ono "niepełne",pozbawione kolorów i nie daje satysfakcji tak,jakby obok była ta osoba ,którą kochamy ale można je i zrobić znośnym,poukładać jakoś sensownie,skoro masz takie myśli,to zajmij się czymś absorbującym myśli.nie wchodź na cafe,bo czytając jakieś tam dyskusje będziesz tylko sie nakręcał ja też kocham,i to długo,chyba nawet już siebie nie pamiętamy,a to trwa ale mam ciągle nowe cele,zadania,i życie się toczy,raz lepiej ,raz gorzej pozdrawiam ciepło,i odrzuć te fatalne myśli pa

Gość gość
niebieski, proszę nie pisz takich rzeczy....w złości człowiek może powiedzieć wszystko, nawet za dużo, co nie zmienia faktu, że myśli, czuję zupełnie inaczej. Bywało różnie, ale nigdy nie życzyłam Ci źle. Pamiętaj o tym.

Gość poranna kafka
ahhhahha :D jaki ten świat mały,moje eksiątko też było -niebieskie :P tylko,że prędzej mnie by pozbawił życia niż siebie :D taki z niego ninja!

Gość gość
to zawsze tak jest co w tym nowego ale sa na to sposoby tez i mozna : :) www.youtube.com/watch?v=hTVVMwrJ-rk

Gość do zakochanego w Magdzie
o proszę: manipulant, prowokator, szantażysta i egoista w jednym jak chcesz zakończyć cierpienie? co nie ma sensu? życie? ONO MA NAJWYŻSZĄ WARTOŚĆ i jeśli ....... tego nie rozumiesz to szukaj pomocy u specjalistów!

Gość zakochany w Magdzie
dlaczego egoista? bo licze sie tylko ja? moze Twoje ma sens ale moje zycie nie ma sensu od kilku lat go szukam i jakos go nie znalazlem i pamietaj ze dla kazdego co innego sie liczy wiec jesli masz zamiar mi pisac o dzieciach w afryce czy ludziach na cmentarzu ktorzy mlodo zgineli to mnie to nie rusza bo z chcecia bym sie zamienil z tymi ktorzy chca zyc

Gość gość
dlatego że myśląc o śmierci myślisz o sobie a nie o ludziach którzy cię kochają dla których jesteś ważny i nie pisz mi że talkich nie ma bo to głodne kawałki, mam nadzieję że to prowo

Gość zakochany w Magdzie
chyba tylko rodzice mnie kochają ale i tak tego nie jestem pewien bo nigdy jakoś tego od nich nie odczułem a inni mnie widzą jak czegoś potrzebują ode mnie

Gość gość
zapewne nie tylko rodzice a inni skoro potrzebują cię tzn. że nie jesteś im obojętny :)

Gość zakochany w Magdzie
chyba jednak tylko rodzice bo od innych czegoś takiego nie doświadczyłem a z resztą ten wątek nie jest o moich problemach tylko o uczuciowej zemście

Gość gość
główny wątek nie interesuje mnie (póki mnie nie dotyczy) życzę ci optymizmu, radości życia i szczęścia {czesc}

Gość gość
jeśli chcesz się zemścić na dziewczynie, która nie dała ci szansy, bo nawet nie podszedłeś do niej by pogadać, to masz obsesję na jej punkcie, to nie jest normalne, nawet nie dałeś jej szansy na rozmowę, bo stchórzyłeś a od niej oczekiwałeś cudu, że sama zagada

Gość gość
nie ma idealnych ludzi, którzy nie popełniają błędów, każdy czegoś tam żałuje, jeden straconych szans, inny zdrowia a jak się nie wie co się traci to i ból jest mniejszy

Gość magda7865
Czesc, czegos tu nie rozumiem. Dlaczego chcesz sie zemscic i co ja takigo zlego zrobilam ?

Gość zakochany w Magdzie
przeczytajcie poczatek tego tematu bo ja nie pisalem ze chce sie na kims mscic ani nie pisalem ze do niej nie zagadalem, wiec nie wiem co macie za teorie z d**y wyciagniete a z reszta

Gość magda7865
W ogole nie rozumiem tematu, mnie nic nie boli

Gość magda7865
Jesli Cie kiedys zle potraktowalam to na pewno nie celowo. A jak ktos sie zachowuje tak a nie inaczej to nie dopatruj sie w tym od razu jakichs zlych zamiarow. Chyba ze masz jakis uraz do kobiet, albo ogolnie do ludzi, bo tak mi sie wydaje Ja zycze wszystkiego dobrego, dobranoc

Gość gość
Ma boleć tym samym bólem co ona zadała jemu. Teraz ma boleć ją

Gość gość
autor nie wyjaśnił co zadał jej, żeby bolało. ziele jakie czy co? :D

Gość gość
głupia c**a z ciebie ale pewnie twój egoistyczny móżdzek nie jest w stanie jasno ocenić sytuację

Gość gość
pluj jadem i uważaj byś sobie krzywdy nie zrobiła

Gość gość
Autor zachował sie tak jak ona

Gość zakochany w Magdzie
ja nie jestem autorem tego tematu wiec dlaczego macie do mnie o cos zale, ja na niej nie chce sie mscic, to mi samego siebie jest zal ze nie jestem taki jakiego ona by chciala, ja juz nic wiecej zrobic nie moge, zrobilem ostatnio wszystko co moglem i na ile mi pozwalaly warunki

Gość gość
Do SPANIA !

Gość gość
nak****a strasznie