Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monamamoma

Co ja mam robic..

Polecane posty

Gość monamamoma

Poznałam super faceta (nazwijmy go T.), spotykamy się od czasu do czasu.. Z tym, ze on (ja też) chciałby sie widywać częściej... Problem w tym, że mieszkam z rodzicami i nie uśmiecha mi się przyprowadzać go domu.. Mam rodziców ALKOHOLIKÓW niestety i nie zawsze jest tu spokojnie i nie ma mowy, żeby mnie T odwiedzał wtedy kiedy moi rodzice urządzają sobie burdy, awantury itd.. Poza tym jestem bezrobotna, mam niewielkie oszczędności z prac dodatkowych, ale to z reguł idzie na ciuchy, kosmetyki itp... takie bierzące wydatki, zatem moja sytuacja finansowa jakoś szczególnie nie pozwala mi na to żeby zabierać ciągle gdzieś T na jakieś wypady... I co ja mam w takiej sytuacji robić?? Oddalamy się od siebie, bo on myśli, że spotykam się się zkoleżanki albo ogólnie jestem zajęta i nie mam dla niego czasu o co ma do mnie pretensje.. A mi zaczyna brakować sił i wymówek...

Gość monamamoma
wolałabym mu oszczędzić prawdy ;(

Gość gość
współczuję Ci. Poniekąd mam podobną sytuację, ale ja z tego wstydu nie pakuje się w żadne związki :) Idzie wiosna posiedzcie na ławce w parku, nie wiem przynieś własny prowiant nie bedziecie musieli nigdzie wychodzic..zrobcie sobie piknik ;D

Gość gość
Jak nie chcesz mu powiedziec prawdy to sciemniaj dalej. Na kłamstwie daleko nie zajedziesz.

Gość gość
ja też nigdy nie zaprosze faceta do siebie, bo wstydze sie biedy , starosci i smrodu w moim domu :) pozdrawiam, bedziemy obie starymi pannami

Ale problem , powiedź że chętnie byś go zaprosiła do siebie ale bardzo słabe warunki mieszkaniowe masz , jeśli jest coś wart to zrozumie przecież

Gość gość
sciemniaj ze zaczął sie remont, ktory potrwa 2,5 roku

Gość gość
jeżeli chcesz z nim byc tylko na chwile to sciemniaj nic nie tracisz ale jeśli zależy ci na poważnym związku z nim to wczesniej czy później i tak sie dowie jak nie od ciebie to od osób postronnych a wtedy poczuje sie oszukany, jeśli mu zależy to prawda nic nie zmieni

Gość gość
Spotykaj się z nim u niego. Jeżeli jesteś bezrobotna, to on powinien płacić za wasze wypady.

Gość monamamoma
zależy mi na stałym związku i dlatego nie chcę mu mówić prawdy..

stały związek i ,, nie chce mówić prawdy" wzajemnie się wykluczają

Gość monamamoma
dziewczyna z patologicznego to chyba nie jest szczyt faceta z normalnego domu ;(

Gość gość
czy on naprawdę się niedomyśla że jest coś nie tak? wątpię

Gość gość
niedomyśla się, ale chyba macie racje.. pora mu powiedzieć chociaż nigdy się nie zwierzałam z tego... ;/

Gość gość
no najlepszym rozwiązeniem jest wyjawienie prawdy, jak nie zrozumie to go kopnij w tyłek,..