Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Usiadlam dzisiaj obok przestepcy z wyrokiem

Polecane posty

Gość gość

Wpadlam do autobusu i zajelam pierwsze lepsze miejsce.Uczylam sie na zajecia i zarejestrowalam tylko ze obok mnie siedzi lekko dresowaty koles okolo 35 lat. Normalka a po chwili patrze a on oglada świstek papieru i na nim bylo napisane : zaswiadczenie o karalnosci- karany - 2 lata i 8 mcy. Wysiadl w okolicy wiezienia. Masakra nie... Ilu przestepcow mijamy na codzien

Gość gość
a zrobiłaś się wilgotna troszkę, przyznaj się?

Gość gość
cóż za ekscytująceżycie prowadzisz!! idz na msze i daj na tace, bo mógł cię przecież zabić!

Gość gość
Haha, no dla mnie to ekscytacja. Kurcze nornalnie wygladal a jednak taki zdemoralizowany z niego czlowiek! Pozory myla

Gość gość
musisz być świadoma, że w naszym kraju ludzie siedza głównie za niewypłacalność czyli pobrali kredyty i nie mają za co spłacać prawdziwi przestepcy mają się dobrze i nikt ich nie ściga

Gość gość
Skąd wiesz, że zdemoralizowany? Może siedzi za oszustwa podatkowe, alimenty, albo nawet niewinność?

Gość gość
Zycze mu jak najlepiej ale mam wrazenie, ze w wiezieniu czlowiek nie stanie sie lepszy

Gość gość
No ale o co chodzi? Mój jeden eks tez miał kilka wyroków, przesiedział kilka lat. Mam wielu znajomych po wyrokach i kilku takich w rodzinie, nic nadzwyczajnego. Ten, przy którym usiadłaś musi być bardzo cienki, skoro korzysta z MPK; moi znajomi wożą się fajnymi furami, własnymi.

Gość gość
O co Ci chodzi? Normalny człowiek, który niefortunnie dał się złapać. Sam mam wielu znajomych po wyrokach i niczym nie różnią się od reszty.

Gość gość
noi co z tego? przezywasz jak mrowka okres, ja mam kilku kumpli ktorzy siedzieli po kilka lat i sa calkiem spoko

Gość gość
Dla mnie to patologia zeby lamac prawo na taka skale zeby miec wyrok. A wydawal se byc calkiem kulturalny. Nawet wstal i pomogl jakieja matce wniesc wozek z dzieckiem.

Gość gość
Fakt, osoba niepłacąca alimentów z powodu braku pracy to bardzo niebezpieczny przestępca. Lepiej kraść i być niewinny jak ruda szmata.

Gość gość
musisz być świadoma, że w naszym kraju ludzie siedza głównie za niewypłacalność czyli pobrali kredyty i nie mają za co spłacac, hahaha ale się uśmiałam, w taki przypadku to by co 2 osoba siedziala.Owszem, za oszutswa, wyludzenie kredytu mozna isc siedziec ale nie za nieplacenie kredytow