Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzosmutna29

facet się wycofuje i oddala

Polecane posty

Gość bardzosmutna29

Poznałam fajnego faceta, piszemy sporo czasu ze sobą. Gdy wyznałam mu że zaczyna coraz bardziej zależeć mi na naszej znajomośći on zaczął się oddalać, ma coraz mniej czasu, czuję ze mnie ignoruje, nie odpisuje na smsy...

Gość bardzosmutna29
co zrobić by na nowo zaczęło mu na mnie zależeć tak jak na początku? nie chcę stracić z nim kontaktu. Poradzcie proszę

Gość gość
nic niech idzie sila chcesz kogos trzymac

Gość bardzosmutna29
ok tylko do tej pory jak on wyznawal mi jak mu strasznie zalezy a ja trzymalam dystans bylo ok, a gdy ja zaczelam cos czuc to jemu nagle przeszlo????

Gość gość
mam podobnie nawet sie w nim zauroczylam a on mnie zlewa, nie pisze, nie dzwoni nic :( a z poczatku dawal jakies sygnaly a ja glupia narobilam sobie nadzieji a teraz tylko siedze i ciagle o nim mysle, nie wiem po co skoro i tak pewnie nic z tego nie bedzie

Gość bardzosmutna29
jakbym czytala swoja historie, to obie jestesmy w podobnej sytuacji:( a spotyklaiscie sie? u nas nie doszlo do spotkania jescze...

Gość gość
tak pare razy ale w wiekszym gronie nie sam na sam, ale zawsze on siadal kolo mnie, flirtowal, przytulal, niedawno wzial numer, napisal kilka razy, potem ja do niego odpisal i od tamtej pory przestal sie odzywac, no zero kontaktu :( a ja glpia tylko czekam na jakas wiadomosc od niego :( najbardziej sie boje ze juz sie nie odezwie a ja nie chce stracic kontaktu z nim, moglabym byc chociaz tylko jego kolezanka ale zeby byl, uwielbiam jego obecnosc i wcale nie musimy byc para moze z czasem by sie cos z tego wyklulo no ale jesli on mnie teraz totalnie zlewa to chyba jasne ze raczej nie chce ze mna utrzymywac kontaktu :(

Gość gość
ja mam tak samo :O bylo milo i sympatycznie, dopoki nie napisalam mu ze za nim tesknie :O od tej chwili sie oddala :O nie uprawialismy seksu, on nie mial na to jakiegos parcia, nie wiem o co mu chodzi :(

Gość bardzosmutna29
dziewczyny ja nie rozumiem facetow, moze oni boja sie wchodzic po prostu w zwiazki? boja sie ze nam zacznie zalezec za bardzo, ze za mocno sie zaangazujemy? z tym moim tez chcialabym sie nawet tylko przyjaznic... czy w dzisiejszym swiecie nie mzona sie kumplowac, przyjaznic tylko z facetem, czy oni od razu uciekaja jak uslysza ze nam na nim zaczyna zalezec? moze panowie nam powiedza o co chodzi :P

Gość MANAGER Z
Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi ,o ?

Gość bardzosmutna29
No raczej nie o pieniadze:P

Gość gość
ja mialem tak ze miesiac sex dzien w dzien a nagle ona sobie odeszla :)))))))))

Gość gość
jesli ma na imię Daniel, tojest to zwykły oszust