Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ManInTopHat

Escapelle po zapłodnieniu.

Polecane posty

Gość ManInTopHat

Witam, Dziewczyna zażyła escapelle kilkanaście godzin po stosunku. Czy to możliwe, że pomiędzy stosunkiem a zażyciem tabletki doszło do zapłodnienia i pomimo zażycia tabletki zapłodniona komórka i tak zagnieździła się w macicy ? Czy to prawda, że tabletka zapobiega zagnieżdżeniu się zapłodnionej komórki w macicy ? Czy po escpapelle może spóźniać się okres?

Gość gość
to prawda, zapobiega i może po niej spóźniać się okres

Gość ManInTopHat
Po jakim czasie od zapłodnienia komórka zaczyna się zagnieżdżać w macicy? Czy tabletka zażyta po 18 godzinach będzie jeszcze skuteczna?

Gość gość
tabletki po działają do 72 godzin od wpadki, Wiadomo im szybciej zażyte tym lepiej.

Gość ManInTopHat
Czy działają skutecznie także gdy stosunek odbył się dzień po owulacji? Czy są jakieś przypadki gdy tabletka zażyta w pierwszej dobie po stosunku nie zadziałała?

Gość ManInTopHat
Czy 18 godzin to szybko czy późno ? Czy skuteczność jest wysoka?

Gość gość
Zabezpieczaj dziewczynę podczas konserwacji swojego sprzetu a nie potem działaj.Ile ona ma lat co tak łatwo ci ulega.

Gość ManInTopHat
23 i może bez impertynencji, oczekuję odpowiedzi od normalnych ludzi.

Gość gość
To normalne, że po takiej tabletce opóźnia się okres. Ale żeby się uspokoić idź do apteki i kup test ciążowy, albo nawet dwa testy ciążowe. Jeden zrobi teraz, a następny za parę dni, albo dwa tygodnie i będziecie mieć pewność na 100%.

Gość gość
u mnie tabletka zadziałała, mimo, że wzięłam ją ok 15 godzin po stosunku, za drugim razem udało mi się szybko zdobyć tabletkę, w około 2 godziny, za każdym razem pękła prezerwatywa, za pierwszym razem nie było wytrysku, ale i tak bałam się i wolałam jednak wziąć tabletkę, za drugim razem wszystko wylało się do środka. nie zaszłam w ciążę

Gość gość
To znaczy z tym testem to zależy kiedy mogło dojść do zapłodnienia. Na teście pisze ile czasu od stosunku należy go robić.

Gość ManInTopHat
W tym przypadku wszystko zostało w środku a tabletka była 18 godzin po, bo wcześniej nie znaleźliśmy żadnego ginekologa. Stosunek 1 dzień po owulacji.

Gość ManInTopHat
Czy po takim czasie jeszcze zadziała?

Gość gość
?

Gość gość
A jak myślisz? A niby czemu te tabletki nazywają się do 72godz. po.

Gość wpadka72
Escapelle 72h dostępne od ręki. 120 zł, zapakowane oryginalnie nie otwierane. Ważne do 2018 roku Działamy 24h, dzwoń o każdej porze, największa skuteczność jest do 24 godziny po stosunku. Możliwy dowóz poza granice miasta, cena dowozu do uzgodnienia. Wrocław 794 177 187