Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

popiszęęę!

Polecane posty

Gość gość

czy jest tu ktos kto chcialby tak zwyczajnie poprostu nie zobowiazujaco popisac ? (; eratooo@o2.pl

Gość gość
eeeeeee, nie wierzę. Zaraz pójdziesz spać i guzik z pisania. Obiecywanki cacanki...

Gość gość
il masz lat i plec

Gość gość
Kto? autor/ka wątku czy ja?

Gość gość
ty

Gość gość
prawie pod ..50-siątkę, a co? Masz problem? Jeżeli mi odpiszesz coś w rodzaju "stara prukwa" to ja dziękuję. Acha, jestem rodzaju żeńskiego.

Gość gość
maz mnie zdradzil, po 9 latach z******tego sexu, wspolnych wczasow, wieczornych excesow, idealnego zycia, tylko niby za malo czulosci, i sie stalo, niemozliwe, ze niby ja?po tym mysle ze juz wszystko jest mozliwe....WSZYSTKO

Gość gość
Przykro mi. Szczerze. Mnie mąż nie zdradził, ale znam ten smak. Wszystko jest ZAWSZE możliwe. Nie wiem czy za mało czułości było...Wiesz, czasami gdy za bardzo się staramy, faceci mają nas w czerech literach. Podobnie działa to w stosunku do innych ludzi; rodziny i....obcych. Czasami warto coś "olać". Niby głupia gra, a jednak skuteczna.

Gość gość
olewam :) jutro zawioze malego do szkoly,pojade na zakupy, ugotuje obiad, pojde z dziecmi na spacer, do urzedu mam papiery do zalatwienia, kupie sobie cos fajnego....bedzie dobrze

Gość gość
P.S. Odpisałam Ci na adres który podałaś. O.K? teraz idę... Co zadecydujesz....piłeczka leży po Twojej stronie. Pozdrawiam