Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak myślicie czy los msci sie na zlych ludziach?czy zło powraca?

Polecane posty

Gość gość

Znam kilka takich osób które powinny w piekle się urodzić!perfidne, fałszywe, egoistyczne,pazerne, albo zapijaczeni psychopaci,złośliwe,chamskie plotkarskie szuje...zdrajcy,ignoranci,klamcy,oszuści,wyłudzacze... Czy myślicie że spotka ich sprawiedliwośc?!!! Że zapłacą za swoje podłe zachowanie? Znacie takie przypadki!?

Gość gość
tak , sprawiedliwosc jest, kiedys kazdy z nas zaplaci za swoje uczynki

Gość gość
ostatnio z wkurzenia źle życze ex dziewczynie ale odwołuje to głosno bo wiem ze mnie moze cos postkac złego zycząc komus cos złego a kazdy ma prawo do szczescia

Gość gość
Tak wszystkie podłości, całe zło jakie wyrządziłaś wróci do ciebie :P

Gość gość
Do mnie może wrócić zemsta jedynie za gniew i złość na zlych ludzi i rozczarowanie ludźmi bo zaczynam nimi gardzic...całym zepsutym światem gardze.wszelkimi złymi zasadami!uczynkami i zachowaniami!

Gość gość
Tak wszystkie podłości, całe zło jakie wyrządziłaś wróci do ciebie jezyk x marna nadzieja :P

Mama mojej koleżanki często mówiła: Co za siebie rzucisz, to przed sobą znajdziesz. I zgadzam się. Może nie od razu, ale każdy płaci za swoje błędy.

Gość gość
tez znam pare takich osob i tez mam nadzieje ze zło jakie mi wyrządzili do nich powróci...

Gość gość
Raczej nie. Przynajmniej z zewnatrz tego nie dostrzeglam. Przewaznie ci co mnie w jakis sposob kiedys skrzywdzili maja sie dobrze. Ladne domy, mieszkania, praca, szczesliwa rodzina, ale mowie ze to tak z zewnatrz, ale co tam im w srodku siedzi to nie wiem, moze wcale nie sa szczesliwi. W kazdym razie ja nie mam zamiaru nikomu zle zyczyc, nie zyje przeszloscia.