Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bella90

Który system pracy jest lepszy???

Polecane posty

1. Dojeżdżać do pracy 50 km pięć dni w tygodniu, w normalnych godzinach pracy, wstawać o 6 czy 7:00. Oczywiście praca 8h dziennie Czas dojazdu: 50-90 minut. (zależy pd korków) 2.Dojeżdżać do pracy 30 km sześć dni w tygodniu, czyli dochodzi jeszcze pracująca sobota 6h + w tygodniu 9h dziennie , tylko niedziele wolne Czas dojazdu: 30 minut . . NA koszty nie zwracam uwagi bo dojazd we 2 osoby.

System to złe słowo.. Obie prace się jakoś różnią czy są podobne. Bo ja bym brała pod uwagę też możliwość rozwoju i zarobki. Musisz zapytać siebie czy dasz radę pracować 6 dni w tygodniu i to po 9 godzin.. Ja wolałabym dojeżdżać dłużej niż pracować w soboty. Mieszkam i pracuję w dużym mieście. Dojazd do pracy zajmuje mi ok. 40 minut. Już się przyzwyczaiłam. Sporo moich znajomych (i ojciec) dojeżdża do pracy około godzinę. Ale wszystko zależy od tego czy wolisz mieć wolne weekendy czy więcej kasy (zakładam, że więcej godzin przekłada się na wyższe wynagrodzenie).

Zarobki w obu przypadkach takie same. Nawet lepsze w pracy 5 dni tyg. No i szanse lepsze.

Gość Błażej88
Sprawdź firmę Biosys. Korzystam z ich systemu ewidencji czasu pracy i jestem z niego bardzo zadowolony.