Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KEEPsky Fdk

Planowanie zaopatrzenie POMOCY

Polecane posty

Gość KEEPsky Fdk

Do lata jeszcze daleko, ale już myśląc o letniej wyprawie wiem, że na mnie spadnie obowiązek przygotowania listy zaopatrzenia (zakupów także) na 30 dniowy rejs morski dla 4 osobowej męskiej załogi. Proszę o pomoc w przygotowaniu takiej listy. Jakie przyjąc normy spożycia np makaronu, ryżu, kaszy itd na jedną osobę? W założeniu przyjmuję, że świeże pieczywo, owoce i warzywa będą dokupowane co kilka dni w odwiedzanych portach. A może ktoś ma jakiś "gotowiec" do modyfikacji??

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
bo panu to się chyba fora pomyliły sugeruję wejść na forum dla żeglarzy

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Fora chyba się nie pomyliły, przecież na tym właśnie mówi się o żywieniu, a ja pytam jakie są normy żywieniowe na człowieka. Ile przewidzieć kaszy, makaronu itd. Za dobrą radę dziękuję, na pewno skorzystam, choć doświadczona pani z Koła Gospodyń Wiejskich wsparłaby mnie swoim doświadczeniem najlepiej!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Bolołysy
8 browarow na ryj i 0.7 litra co drugi dzień . Weźcie też coś na zacinkę.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×