Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

starania o maluszka ;) przyjdz do nas:(:(:(

Polecane posty

Gość gość

witam staramy sie o dziecko juz ponad rok dziewczyny mieliscie przez lekarza jakos sprawdzane kiedy peka pęcherzyk i co wogule robili powiedzcie

Gość wiem co czujeszz
uszy do góry ja bym sie wybrala na twoim miejscu do lekarza na badania szczegolowe i partner tak samo

Gość gość
bylismy jego nasienia bardzo dobre u mnie prolaktyna i tsh tez dobre takze niewiem lekarze sa do d**y za przeproszeniem;(

Gość wiem co czujeszz
hmm a droznosc jajowodów?a masz owulacje?a reszte badan hormonalych? musisz sie uzbroic w cierpliwosc ja czekam na dzidzie juz bardzo dlugo

Gość gość
przepraszam ale ktos głupi napisał niby za mnie naprawde przepraszam.

Gość gość
ja takich błędów nie pisze także i tak przepraszam,. Nie moge znalesc zadnego lekarza powiedzieli mi za mam za pół roku przyjsc to dadzą mi namiary na klinike niepłodnośći

Gość gość
robiłam testy owulacyjne i wychodzą dwie kreski to chyba mam a lekarze nic nie robią już chyba u 5 lekerzy byłam i ciągle to samo... tylko cytologie nawet o hormony to tylko powiedziala zebym prolaktyne zrobiła a wiec zrobiłam a TSH to sie dowiedziałam na forum i też zrobiłam zostało mi jeszcze 4 miesiace i klinika niepłodnosci;(