Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy taka kobieta nadaje się na żonę

Polecane posty

Gość gość

Taka co chce współżyć tylko w prezerwatywie, nie chce brać pigułek anty bo są szkodliwe, spirali też nie chce bo niszczy macicę i ma wiele skutków ubocznych, więc uznaje TYLKO prezerwatywę, która chroni też przed chorobami wenerycznymi (nie wszystkimi, bo przed hpv nie chroni, ale jednak). Bo jak czytam fora to wszystkie żony albo na pigułkach albo na spiralce, niszczą sobie zdrowie, żeby facet mógł ja wygodnie posuwać, ja tak nie chcę, nie chcę tak się poświęcać dla faceta i brać piguły albo zakładać sobie jakieś ciała obce.

Gość gość
w końcu jakaś normalna babeczka gratuluje :)

Gość gość
No z ciałem obcym naprawdę trudno żyć. Na szczęście Ty nie wiesz to znaczy, bo mózgu przecież nie masz.

Gość gość 157
I bardzo słusznie postępuje ta dziewczyna. Przynajmniej dba o woje zdrowie. Gościu powinieneś być dumny z takiej dziewczyny.

Gość gość
"No z ciałem obcym naprawdę trudno żyć. Na szczęście Ty nie wiesz to znaczy, bo mózgu przecież nie masz." XXX tylko w twoim przypadku mózg to ciało obce bo swojego nigdy nie miałaś musiałas komuś p**********ć zeby jakiś posiadać. normalnie mózg jest częścią integralną reszty ciała ale pewnie nie wiesz o czym mowa

Gość gość
A Ty z patologii jakiejś pochodzisz, prymitywie?