Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy pasemka są modne?

Polecane posty

Gość gość

Witam, kiedyś pasemka były modne, później wyszły z mody, ostatnio widziałam znów kilka młodych kobiet z taką fryzurką, jestem znudzona swoim kolorem włosów, jestem szatynką... Czy pasemka są modne? Nie takie placki, tylko drobniutkie i dużo...

Gość karo lina
raczej są modne ja jestem blądynką i robie jasne pasemka :)

Gość karo lina
wiec do dzieła :)

Gość heniutaa od bolaa
wszystko teraz jest modne. lepiej miec ladne pasemka niz szary myszowaty blond, jeszcze przetluszczony, ale ale uwaga.... NATURALNY... no wlasnie, teraz takie natural wszystko:-p

Gość gość
Właśnie jestem naturalną szatynką, od 5-6 lat nic z włosami nie robię, zawsze są świeże itd, dbam o nie, tzn może powiem tak- nie niszczę ich. Ale od jakiegoś czasu ten kolor jest taki mysi, bez wyrazu, ja trochę chorowałam i cerę też mam taką smutną, potrzebuję zmian na wiosnę. chyba w końcu umówię się do fryzjerki i odważę się na pasemka:)

Gość karo lina
życie to chwila trzeba korzystać :)

Gość gość
Do autora, wiesz ja tez teraz sie necze z jednym kolorem pare lat bo pasemka wyszly ale ja chce powrocic, jestes szatynka z natury i bylo mi pieknie do buzi jak mialam jasne z czekolada

Gość heniutaa od bolaa
no to na co czekasz? tera sie robi cos takiego jakby refleksy, czyli mniej tych pasemek, zreszta cos tam wybierzecie, tylko musi byc qmata frycka :-D

Gość gość
Właśnie:) Niektórzy (ja) mają tak, że naturalny kolor nie jest szałowy. I np włosy mi się szybciej przetłuszczają a jak miałam pasemka czy farbowane to było inaczej

Gość gość
Ja mam taki kolor jak na zdjeciu, tylko ze ona ma takie straki nieuczesane

Gość gość
Raz poprosilam o refleksy i nie bylam zadowolona bo nie bylo tego czegos, nie blyszczaly, byly jakies zielone, jak chcesz radykalniejszej zmiany nie pros o refleksy bo ci poloza 5 pasemek na glowie, jeden wlosek ci zafarbuje i w szatynkowych wlosach bedzie to zle wygladac, popros by miec jasne, moja fryzjerka kladzie mi setki drobniutkich w folie i efekt jest jakby ci slonko zaswiecilo na glowie

Gość gość
O właśnie coś takiego mi chodzi. A może jest ktoś z Krakowa kto ma mądrą fryzjerkę...

Gość gość
brzydkie te pasemka z linku- typowe beznadziejne pasemka, które wyglądają jak odrosty, a cała fryzura nieświeżo. niestety 90 % fryzur z pasemkami tak właśnie wygląda. fajne pasemka w ogóle nie powinny się rzucać w oczy- w przypadku blond włosów powinien być efekt takiego naturalnego muśnięcia słońcem- jakbyś była surferką z Kalifornii. cóż- raz miałam fajne pasemka, włosy wyglądały rewelacyjnie, drugi raz poszłam już do innej fryzjerki i zrobiła mnie na typową "wieśniarę"

Gość gość
Pasemka nie sa już w modzie ! ! Ludzie ogarnijcie sie. Lepiej zgolic sie na łyso

Gość gość
pasemka nie ale refleksy tak

Gość gość
no i co z tego, ze niemodne? to niech sobie zrobi te piękne odrosty do połowy włosów zwane szumnie "ombre", bo wszystkie owce już zrobiły. jasne.

Gość gość
"refleksy", to inna nazwa na to samo i sprzedawanie tej samej usługi pod nowym "szyldem"

Gość gość
Wychodza brzydkie takie jak na zdjeciu jak fryzjerka wezmie w folie kilka tylko od niechcenia o potem wygladaja niechlujnie a jak moja mi prawie wszystkie wezmie w folie tak gesto i drobniutko to ladnie, tylko ze nie kazdej fryzjerce sie chce

Gość gość
Nie ma to jak modna "blądynka" :-D

Gość gość
Księżna Kate też pokazywała się z refleksami.