Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przeklinam dzień,w którym przyszłam na ten przeklęty świat

Polecane posty

Gość gość

Nienawidzę tego dnia...był wczoraj..rodzice składali mi życzenia...po tych wszystkich latach,kiedy znęcali się nade mną,wczoraj,jak gdyby nigdy nic takiego nie było,składali mi życzenia,hipokryci zakłamani... wczoraj płakałam cały dzień zepsuli mi rodziny,których i tak nienawidzę,chciałabym nigdy się nie urodzić,nigdy nie przyjść na ten przeklęty świat

Gość gość
no i ch/uj, ale skoro już się urodziłaś to żyj na złość innym.

Gość gość
nie mam siły żyć

ale jest jak jest i tylko od Ciebie zależy czy będziesz się męczyć życiem czy zaczniesz robić użytek z Twojego istnienia na ziemi.

Gość Ależ Milordzie
polecam przewodnik pozytywnego myślenia-"Gdy pękają tipsy " wspaniale kompendium samokontroli w sytuacjach ekstremalnych .

Gość gość
ja może nie przeklinam,ale na pewno za tym dniem nie przepadam

Gość gość
Moja droga na tym świecie mało kto cierpi musisz podołać tu chyba są czeluście daj rady samej mi ciężko widzę za dużo smutne ale prawdziwe jest życie w tym kraju dużo cierpienia u bólu zwolnień z pracy jak mam być szczera s********j z tego kraju nic Ci nie da nawet jak to jest nagonka z gazety złodziejski kraj przykre ale przeszli to inni pozdrawiam wypieprzaj ten kraj ma cię gdzieś niech ktoś jutro się tu zjawi ja mam podobono wolność oni mają władzę nie liczę na to pąństwo jeżeli szukacie prawdy dużo zdycha w tym kraju za uczciwość bez komentarzy kto rozumny ten wie pozdrawiam